reslängtan

Fredrik är så himla bra:) Imorgon ska jag lägga in alla filmer och skivor på de fina hyllplanen han snickrat upp :)
Sen blir det tandläkare, passfoto, lantmännen och teater i sonens klass med efterföljande fika ;)
Hoppas bara de inte ska bedöva och laga imorgon så jag blir svullen eller nått på passfotot hahaha

16 dagar kvar .... yey längtar massor :) ÄNTLIGEN, nu närmar det sig verkligen :)



Vill åka dit nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. eller ok inte nu, måste hinna fixa lite saker innan haha, annars skulle jag bara vara nervös och fundera på vad jag glömt.


Veckan som va :)

Jamo Jamo Young På ume folk

 Fredrik på väg till raggarfest lördagsgodis

 kanelbullar   måla soffa

 felvänd Pixie ;)

 Jag lånar din napp :)  kolla in håret ;)

Nej men nu har jag läst för Jaymie och pussat på Michela, så nästa anhalt är soffan under Fredriks arm :)





A night at the museum

Har tittat på a night at the museum med Michela.. ganska kul faktiskt. Jaymie somnade som vanligt tio minuter in i filmen haha stackaren, sen ska han ju se filmen igen säger han eftersom han missade, så han har väl ett tiotal att ta igen då :P



´Barnen har gått och lagt sig i sina rum, jag Frans och Lola slappar i soffan och jag funderar på att se på någon serie. Imorgon blir det lite fix och på kvällen Ume folk. Undrar om Fredrik orkar med någon fix imorgon haha. Han är ju på raggarfest med jobbet..

Nej men nu lite serier sen natti natti.

framtid

Ny dag nya möjligheter säger man väl? Så vi kör på idag då.... Så kan man däcka ihop glad och lycklig över hur mycket man hunnit med under dagen :)

Har just suttit och haft ett samtal om framtiden, jobb, utbildning osv med Michela, hon vet vad hon vill och hon frågade mig just att - mamma kan du hjälpa mig att plugga mer, lära mig mer, jag behöver bra betyg. Ja vad svarar man på det ? Man ler med hela hjärtat och är lycklig över att ens snart 12 åriga dotter VILL, och säger ja självklart, hur mycket du än vill :) 

trött

Marsvinen har inte slaktat varandra ännu.... kanelbulledegen jäser i min mage och resten doftar gott på diskbänken. Vi hann inte så mycket annat än kanelbullar haha, för mycket prat och bebismys och förlite action hahahaha, nej men det var jätte trevligt , med eller utan bakverk.

Men oj vad trött jag är nu.... känns som om min hjärna smälter, suck vill sova.. Men det brukar gå över när Pixie och Jaymie lagt sig för när man vet att man inte behöver kliva upp från soffan något mer så blir man soffpigg, alltså man kan vara vaken och glo på TV hur länge som helst utan att somna hahaha men skulle man ha behövt göra något hade man varit dödstrött och typ svimmfärdig hihihihi

Michela är så duktig stora syster, springer och hjälper Pixie så fort hon gnyr haha det kanske blir Michela som skämmer bort Pixie :P

Marsvin

Trött idag, men konstigt nog är det sådana här morgnar man hinner med mycket, har hunnit dammsuga hela hemmet, städa undan i köket, göra nästa veckas schema, plockat undan så att jag kan skruva ner Jaymies gamla säng och kollat upp recept och vilka ingredienser som finns till det som vi ska baka idag. Nu sitter jag och slappar en stund i soffan, Pixie sover förmiddagsvila och om ett tag kommer linda och Minoo.

Idag kommer ett marsvin hem till oss för att hälsa på vårt marsvin Molle, båda är ensamma efter att deras kompis dött och vi ska se om de fungerar ihop, så att de slipper vara själv. Molle har dock inte visat sig vara så förtjust i att träffa andra marsvin men man kan ju inte annat än att pröva. Det har varit så sinnesjukt mycket annat denna vecka så ingen renovering har avancerat. Men på jobbfronten har jag varit efektiv känner jag och Fredrik har jobbat över lite för att ta igen lite tid för sen när vi åker bort. Men kanske hinner vi få gjort lite mer i helgen.. hoppas.

Nej nu tror jag att jag ska koka mig nå kaffe :)

fulla eftermiddagar

Eftermiddgarna går alldeles för fort. Fredrik kommer hem sen som idag hade jag en massa ärenden och han andra ärenden och aha vi hann ses i 10 min och nu är klockan snart 21.00 Fredrik sitter med Nisse nere i källaren i studion, och jag sitter med Michela i soffan. Ska få i säng henne och bära Jaymie som hade somnat här på soffan medans jag la Pixie. Sen ska jag se om det finns något bra program att se, elle rok diska undan alla kastruller först.

Imorgon kommer Linda och vi ska baka, kanelbullar, chokladrutor och ja vem vet kanske något mer också. På Fredag ska Frredrik ppå firmafest och leka raggare medans jag ska på lördag kväll på Umefolk festival :) Nästa helg är det house of metal vilket innebär innebopende källartroll och själv tänkte jag volontärä i år också. För det är faktiskt riktigt kul :)
 21 dagar kvar :) :) längtar

att må bra

Att kunna sitta ner i soffan, titta runt i sitt hem, titta på sina barn, sin livsprtner, sina djur eller något annat som betyder mycket för en själv och känna att -jag har det riktigt bra, det är guld värt ska ni veta :)

Pixie och hennes grejor

Har jobbat som en galning och Pixie är så inne i sina böcker och klossar att hon låter mig snällt jobba, sen tar vi paus, äter lite, busar, myser och så jobbar jag igen, efektivt som tusan säger jag bara :)

Nu är det dax att dra på sig lite varmare kläder och bege sig på en promenad innan vi ska på föräldramöte med Jaymies lärare och ja hahah när jag kommer hem är det väl bygga säng som gäller. Sen tror jag att jag ska göra chili con carne i mängder.. har redan haft bönor i blöt och förkokat dem, så resten går ju fort :) Michela har tjatat och tjatat länge nu.

Glad

Vaknade på bra humör idag, härligt. Ja inte för att jag brukar vakna på dåligt humör men det kändes extra bra idag :) Michelas säng hämtades av fredrik igår och idag har vi fått order om att när hon kommer hem så ska den byggas upp DIREKT! Pixie stoltserar med 4 st tänder, den fjärde tittade fram idag :) Allt vore bra om de slutade snöa och började bli varmt istället :) Men det kommer väl sen kanske..... ja ja men hur som helst är det bara 23 dagar kvar tills vi åker till Sydafrika :) Härligt. Fick just veta för några dagar sedan att vi ska bila från Johannesburg till Kapstaden sen, yey, då får man se en massa på vägen KUNG!!!!



Börjar känna att peppen börjar infanna sig på riktigt, resan har känts så långt borta fram tills nu...

Nej men jag kanske ska ta tag i att jobba lite mer nu och sen försöka måla färdigt kökssoffan innan jag och Pixie ska ut och gå lite :)

fix fix fix

Vi har grejat utav bara den....kaklet uppe nere, handlat och grundat allt material till hyllorna under trapp, målat kökssoffan, lagat täckbyxor, bakat kaka, haft besök av Sara med barn och Tiina med son, tagit ut bokhyllan från Michelas rum, sorterat alla böcker och saker i den, flyttat hyllan till blivande klädrummet och flyttat kläderna till den , bankat isär den rangliga hyllan därinne, byggt för den gamla dörröppningen i lägenheten i källaren, köpt en ny loftsäng till Michela och burit bort hennes gamla, städat, målat klart väggarna under trappen där hyllorna ska upp, sorterat saker som ska säljas på loppis, prismärkt, planerat resa osv osv, haha blir typ trött av att läsa det där, nej men nu ska jag fortsätta lite till, hör hur Fredrik borrar i källaren.

Stora fixar helgen

Igår hade vi det trevligt på Invito med gott vin och god mat, Inte för att det blev så jätte sent men det var trevligt att umgås med tjejerna och äta ute.

Så idag börjar alltså stora fixar helgen, det ska fan hända grejer nu säger jag bara. Jag hoppas...... 1, att vi får i ordning skivhyllorna under trappen, 2. att jag lyckas måla kökssoffan, 3. att Fredrik kaklar och målar köksdelen  i uthyrningslägenheten. 4. Sen hoppas jag på en ordentlig städning, byta gardiner i V-rum, tömma och ta ut den stora bokhyllan från Michelas rum och kanske kanske hinna måla en av Michelas väggar, den som ska bli svart med hennes namn i rött :) efter beställning av Michela själv ;P

Nej men nu ska jag börja med att sortera upp lite papper i pärmar, ja ja just ja, garderoben från hallen ska bäras upp till mamma :) Så blir vi av med den , yey.

Och nyttig lunch idag med tonfisk, kokt ägg, lite oliver, gurka, sallad och lök :)mums det blir fint :)  men jag hoppar ost och dressing, vill bara ha lite vinäger till :)

 

att ha jätte många barn

Jon and kate plus 8 ...eeeh , nej tack. Som att jobba på dagis hela dagen men med känslor och allt annat som kommer i samband med att det faktiskt är ens egna barn. :S

Idag ska jag ta det lite lugn tror jag, kanske sortera och gå igenom alla dvd:n och cd skivor, bort med allt skrot. Sen ska jag följa Michela till tandläkaren klockan 15.00 och ikväll ska vi på Invitos nypremiär. De har renoverat så fint där nu :) Så vi blir 6 st från företaget som ska dit och mingla lite.

I helgen blir det : Heidi & Fredrik = stora renoverings helgen. Då ska vi få massor gjort har jag bestämt nämligen. Sen tänkte jag baka lite gott och fylla på frysen med... det tar som slut fort när man får besök :) Men det är ju så kul med besök att de får gärna äta bakat ur min frys, bara de kommer och har trevligt med mig.

Åh på tal om Jon and kate igen.... hon är lite hyper och stressad ser jag, barnen får helst inte göra något, för de blir smutsiga osv. Hmm det kanske blir så med många barn ... Och sen verkar de aldrig vara överens med varandra över något, kul liv, Grattis. Åh och de berättad ejust att de har en regel att om barnen rört det (alltså något ätbart) så kan inte de vuxna äta det...???? Det är ju som deras barn, pussar de aldrig barnen heller??


massor, massor av barn



matvrak

Min hund och katt är som dammsugare dock äter de inte damm vilket är mycket tråkigt... för med tanke på att de verkligen rengör golven från allt ätbart, i princip slickar de upp fläckar och dyl haha, så skulle jag aldrig behöva dammsuga om de även sög i sig dammet.

 i väntan på att Pixie ska tappa mat :)


Lamm

Ännu en jävligt kall dag, så vi stannar hemma. Men jag är ju mitt i mina projekt här hemma så det passar mig utmärkt i alla fall, sen kommer Minoo hit en stund mitt på dagen och jag och Pixie passar henne medans hennes pappa ska iväg på ett ärende :) Trevligt.

Igår åkte jag och Fredrik iväg och åt middag ute, vi åt på Invito, lamm, ljuvligt gott, smällte underbart i munnen och härlig vanilj panacotta till efterrätt, mmmmm. Har varit skeptisk mot lamm förut, eller ja som sagt det beror ju lite på vem som tillagat, tallagas den för länge smakar den gammal seg strumpa. Men som sagt denna gång var det fantastiskt gott. Börjar vattnas i munnen nu hahahah. Det var mysigt att bara sitta där jag och han, prata för vi har alltid något att prata om, vi har inga konstiga tysta stunder då vi inte kan komma på vad vi ska prata om elelr inte har något att säga till varandra. Ja visst kan vi sitta tyst med varandra också men då är det ju med meningen hahahah
'


När Fredrik kommer hem i eftermiddag ska vi åka och fixa nya pass till oss, för både mitt och hans har gått ut och Pixie behöver ju ett :) Svårt annars att ta sig in i Sydafrika hahaha. Sen ska vi glida förbi butiken där vi ska hämta vår kamininsatts och visa bild på hur det ser ut innuti vår skorsten så att vi får rätt grejor att förbinda insattsen med skorstenen. Sen jäklar ska det eldas :)

Nej men nu somnade Pixie och jag ska få något vettigt gjort tror jag.

Ha en bra dag alla

dräpande kyla

MINUS 27...............................................................................................................................................

What???? Ska det inte vara nog snart hahaha, jag kommer bli eremit om det ska fortsätta så här.. hatar kylan när den blir så här extremt obekväm. Stannar inne, träffar ingen osv. Vad ska det här vara bra för??? Jag menar vintern klarar sig väl med -10 tex det måste ju inte vara -30 heller. Funderar på att lämna in en protest. Samla in namn och lämna in listan.... Vi som protesterar mot att termometern får sjunka lägra än hmm ok -7. Det kan jag gå med på liksom.

Så det är för kallt för att gå ut, så då får det bli inomhus aktiviteter idag. Och ikväll blir ska vi göra något Alla hjärtans dag mys :) 


helgen

My my vad tiden rusar. går det i den här farten är jag typ pensionär innan jag hinner fatta att det blev måndag.

Nej men helgen har varit bra förutom några psykbryt från min sida, skyller på överarbetad hjärna.... Vi var på Paradisbadet i går lördag, och det åtes kana och bubblades, plaskades och simmades. Och sen var vi ett trött gäng i bilen på väg hem, men man är ju inte sämre än att man skyndar sig in byter om, sminkar sig, får skjuts av Fredrik och åker hem till Linda, sprättar en bärs och har trevligt, vi lyckades till och med ta oss ut och fortsatte att ha trevligt där med :). Idag när vi klev upp så åkte jag Fredrik och Pixie till Nina och Johan som tagit över värdshuset i Burträsk. De kommer att få det superfint där :) Hoppas bara de inte får lappsjuka hahahah.

Sen har vi donat på här hemma på kvällen, flyttat lite möbler, sorterat grejer, planerat nästa steg i renoveringshemmet. Och nu har jag däckat halvförlamad i soffan. Kanske finns det någon fin serie som väntar på mig, ropar Heeeeeeiiidiiiiiiiiiiiiiiiii se mig.... Så det är vad jag ska göra faktiskt.

Ha en fin söndag alla :)

lördag

Gårdagen bara flög förbi. Naima kom hi med sina barn och vi gjorde pannkaka och drack kaffe, ungarna grejade på och ví satt och svallrade.. Plötsligt säger Naima, du Heidi vi kommer aldrig bli av med varandra.. hahah vadå såger jag, ja nej vi får alltid dras med varandra säger hon och skrattar. Ja så sant, det blir väl så när man skaffar barn med varsin broder. Inte för att jag ser det som en dålig sak.. inte än i alla fall ;)

Idag blir det Paradisbadet i övik. Barnen ska få röja av sig, jag ska slappa och må bra så att det sitter extra bra med några glas vin och utgång med Linda ikväll :) Härligt härligt
Tänkte dra förbi Lidl när vi liks är i Övik, jag gillar lågprisbutiker, varför betala mer för samma vara, när man kan få den för ett galet billigt pris :)

Minoo och Pixie :)

 Pixie är alltid så skeptisk haha funderar och tittar, studerar länge innan hon bestämmer sig om en person är ok eller inte , ganska kul att titta på henne

mat mat mat

God morgon alla glada :) Idag är det stora umgås dagen och förhoppningsvis dagen då jag ska få lite grejs gjort oxå. Synd bara på kylan.. nu först ska jag göra klart alla hjärtansdag korten som jag ska skicka till Finland idag :)

Sen kanske jobba lite nu på förmiddagen också.

Jag är ju inne i en baka och laga mat period, just nu är det roligt att stå i köket, igår lagade jag ju lite örtkyckling sås och får se vad jaghittar på tills ikväll.

kycklingsås

Pixie älskar vatten :)

stora tröttheten

Nej men stora tröttheten tog över... ögonen bara rasar igen, gäääsp. Dax att sova tidigt idag kanske.
Det känns bra att hoppa isäng med choklad i magen som Fredrik kom hem med till mig, med en lugn hjärna som blivit bortskämd av snälla rara barn idag och med trevliga tankar om lite personal partaj för att vinka iväg Maja som flyttar sin väg :(.

Imorgon ska jag vara super efektiv på morgonen och sen of we go till stan och linda, Billy och Minoo som sälskapar mig och Pixie över lunch. Hoppas att det är soligt imorgon också.... snälla, hoppas hoppas hoppas.

sol

Ja men nu när jag dammsugat ihjäl huset så kanske man ska ta och pallra sig ut lite, innan solen går ner. Ska bara vänta in att Pixie vaknar till lite :)

Sen ska jag laga kyckling, tror det blir någon sorts koktkyckling sås historia :) Gott.

Hatar förresten kunder som går i konkurs och inte meddelar mig i tid så att jag förlorar en massa pengar suck. Att de inte ens kan ringa själva och berätta. Utan de bara stänger igen... och skiter i att betala och struntar i att berätta. Ytterst moget, ja jo jag säger då det.

Why

va nu då.????? facebook envisas med att publicera förra inlägget och inte det nyaste.. Why

scones

Kände mig dukig och bakade scones imorse till barnen innan de for till skolan. Gott och enkelt. Och snabbt gick det också :)

 

Nu sitter jag med en sovande pixie i famnen, tillbakalutad i soffan , med gott kaffe, härligt ! Ska nog göra ett städrace idag för imorgon blir det lunch med Linda och sen ska jag och Pixie hänga med Tiina. På fredag kommer Naima och barnen, måste nog baka något gott tills då ;)
>åh shit kom just på att vi fortfarande inte fixat våra pass suck och tiden går så fort, man hinner inte med, och nästa dos vaccination måste också fixas. Nu är det bara 35 dagar kvar :) Yey!!!


Barn

Även om man som mamma ibland blir galen på sina barn så skulle jag inte byta bort mina galningar mot något i hela världen.

 Pixie i sitt lekstök :)

Haha Michela ser gigantisk ut i den här bilden men ja hon är ju min stora tjej :)

Förresten ser ni de fula dörrarna i trapphuset..?? De ska bli svarta i alla fall, så då passar de in i resten av trapphuset :)

Nej men kanske lite Alla hjärtansdag kort nu :D


dagens

Dagens arbeten.... lämna in ett anbud, skriv lite fakturor, baka bröd, gör färdigt kort, klipp klor på Frans......
kommer säkert på lite till allt eftersom dagen går. Men först kaffe

bakat

Har varit sjukt effektiv idag, till den grad att jag tillslut stod och funderade vad jag möjligtvis skulle kunna tänkas göra näst...  Sitter och slappar en stund nu, Pixie tittar på extreme home makeover, spelar på sin lilla keyboard, bankar med sin tuggleksak och sjunger, duktig på multitasking :)
Åh nu doftar det ljuvligt i hela hemmet, bakade en äppelkaka med massor av vanilj och kesella mmmmm, kaka till kaffet ikväll då :)


Och snart kommer min son hem efter en hel vecka hos sin pappa, längtar :) hoppas han vill mysa med mig idag. Vi lånade ju en massa böcker sist på biblioteket så kanske kan vi läsa lite extra ikväll. Så vi hinner läsa klart tills de måste lämnas tillbaka. Men nu ska jag se efter om degen till brödet jäst klart så jag kan knåda till den och stoppas i ugnen :)  

vuxna fjantar

jhdfiuhveiu gcfyew gfluiehkjeknvekw.brgvvvvvvvvvvvvvvv ååååååhh för människor med inget bättre att göra än att klaga på folk...suck. Ja ja ok nu andas vi lite. Hmm

Varför ska det vara så svårt att vara vänlig, omtänksam, varför kan man inte sätta sig i andras situation någongång, varför tar man andra förgivet, varför väntar man alltid på att den andra ska räcka fram handen, varför är folk så omedgörliga, sura, griniga, framför allt varför är vuxna människor så barnsliga och gnälliga. ORKA. Kan inte alla bara lägga ner. För sanningen är den att jag fått nog av allt jäkla gnäll, sluta gnäll på andra, ta tag i ditt liv och sköt ditt så sköter de andra sitt.

Tack det var kvällens predikan och jag hoppas att alla som det berör tar åt sig :)

rastlös

Ja det var inte bara jag som var less på att sortera kläder



Vilken tur att vi sorterat färdigt då :) Men vilket tråkigt projekt ska man ta tag i nu då, suck, är less idag......
Tyck inte bli inspirerad av något, känner mig rastlös och går bara runt och plockar... dubbel suck. Ja det går väl över någon gång, hoppas jag i alla fall.

Försöker peppa mig till att gå ut och gå, men hjärnan jag verkar inte nappa, det borde vara förbjudet att vara less och rastlös. Inför en lag på det!!!!!


Fixa

Idag slog skapar viljan till, fixa fixa fixa, dona dona, dona :) Men först biblioteket och lunch med Fredrik.

Sen får min hjärna slåss med sig själv om vilket projekt vi ska arbeta med idag då.

Mina barn

Jag har fina barn, på riktigt.. jag har faktiskt det. Ok jag vet att alla mammor tycker deras barn är bäst jada jada men ändå, de är himla fina.

Jaymie är så otroligt kärleksfull att det nästan är plågsamt att tänka att han måste bli stor och uppleva livets hemskheter, han oroar sig, han funderar och grubblar. Han ger efter för att göra storasyster glad, han ritar hjärt teckningar till mig och Fredrik.



Min Äldsta dotter är stark och stolt, Det är sällan man ser henne gråta men det är väldigt ofta som hon visar att hon vill hjälpa till om tex jag är nere, hon visar medlidande och ömhet med sina ögon. Och hon är grym på att teckna.



Och min lilla Pixie har humor haha verkligen, hon är liten med hjärtlig, hon stryker mamma på kinden, klappar kissen försiktigt, kramar Michela när de busar, håller bror i handen, och pussar pappa med gapande mun för att försöka undvika skägget.


kolla in tofsen mitt på huvudet förresten :)

Så jag kan lugnt säga att jag haft tur :)

Nej men nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen och fortsätta läsa den härliga boken jag håller på med nu av Diana Gabaldo, det är en bokserie och jag håller på med nummer 2
 Intressant, historisk bok. Riktigt bra faktiskt. Rekomenderar.

hjärtlöst folk

Jag mår typ illa ... på människor som inte har något hjärta, som åååh jag vet inte mår bra av att tracka andra. Varför. Vad får man ut av att tex skriva en hemsk kommentar på någons blogg, förstår inte, verkligen jag förstår inte. Och de som är kompisar med en så hemsk person som skriver så hemska kommentarer, är de likadana? TYcker de att det är ok ?? Usch hoppas att ingen jag umgås är ett sådant svin. Nej men jag jag brukar kolla in en blogg som en tjej som är 15 år och mamma skriver.... och jisses vad taskiga folk är med henne, seriöst hur mogen är man om man skriver att " du är fet och ful och ska inte ha några barn ditt trailer trash" ??????? Vem skriver så till någon man inte känner?? Brukar ni göra det för jag skulle då aldrig ens tänka tanken att knappt tänka så om någon.

Ja nej nu ska jag sluta irritera mig på folk som inte förtjänar min tid och fortsätta titta på folk som plågas på ett program om förlossningar.

i segaste laget

Sov på soffan inatt, ja inte för att jag inte ville sova i sängen bredvid Fredrik men för att jag somnade nere på soffan med sjuk huvudvärk sen när fredrik försökte väcka mig orkade jag inte, ville inte röra på mig, huvudet höll på att sprängas ju. Så jag låg kvar och huvudvärken fanns visserligen kvar men i betydligt lättare form när jag vaknade. Vill bara vet avilket miffo som kommit på huvudvärk......

Så seriöst känner mig förslappad verkligen, usch hur kommer man igång igen? Med något i alla fall. Kanske till våren igen haha, när det blir varmare och soligare, kanske . Dock segt att vänta flera månader på att något ska hända. Ja men iofs drar vi ju till sydafrika snart, kanske får man ny energi då, kanske!

Nej men jag tar tag i nått idag, nått litet, som att sätta in bilder i fotoalbum, det låter som tillräckligt avancerat för mig. Och kanske kan jag dra dammsugaren över golvet. Men först ska jag se än en gång om jag hittar någon säng någonstans, hoppas.

Saknar min son som är hos sin pappa :( Mitt hjärta :)


kaoset

Eller så struntar jag i att sortera tankarna och går al in helt enkelt hahahahah. Kan bli bra, kan bli kaos också :P

Men sen har vi ju problem sovrum..... det finns ingen förbannad säng att finna någonstans... kan någon vara vänlig och berätta var jag kan inte en jäkla stolp/ himmelsäng av massivtträ... snälla.. någon?? Please

LILA

Pixies rum kommer ju som ni ser att bli ganska Lila men vad fan det är 2 snygga lila färger, hon får väl måla det grått eller svart sen när hon blir större. Men nu då???? Alla ideér flyger runt i min hjärna och jag kan för allt i världen inte få någon struktur i dem. suck


morgon stund har guld i mun???

känner mig lite så där hemmafru aktig, äggröra 7 på morgonen haha not my kind of stuff. Neee men kanske är det ett tecken på att det kommer att hinnas göras massor idag, vi tror stenhårt på det va ? :)

Så ha en god morgon alla, jag ska koka kaffe och ta mitt kladdmonster under armen, vinka av det större barnet och dricka kaffe under filten till lite TV.

RSS 2.0