ingen operation imorgon..

Tänkte bara uppdatera att läget är ändrat igen........................ Man vet fan inte hur nästa dag kommer att se ut, läkarna har haft ett möte och de har studerat de nyaste magnetröntgenbilderna, jämfört med de förra osv och kommit fram till att de inte vill operera nu......

Så ingen operation imorgon alltså, har varit lite svårt att ställa om och man förstår inte riktigt något men det känns bra, det känns underbart att bara få vara i alla fall denna sommar utan den där jäkla operationen.

Det läkarna säger är att tumören visserligen är aktiv och har blodkärl osv men den har inte växt vilket betyder att den växer mycket sakta. Och när man då jämför de risker en operation medför så är det säkrare för Pixie att inte operera nu. Hennes hjärna växer i 2 år till så varje dag den får växa och mogna är possitivt (hjärnan alltså ) vi gör en ny magnetröntgen i Augusti och ser om något hänt och då tar de ställning igen ifall de vill operera. Ja jisses jag vet inte vad jag ska skriva, man är lite i chock fortfarande, först var det kaos och oj oj det måste opereras nuuuuuuuuuuuuuuu sen skulle det nog inte opereras alls, sen skulle det opereras och det var bestämt och alla hemskheter som kunde hända gicks igenom med oss, jag skrev begravningstexter i sömnen och jag vet inte vad och nu ska vi vänta.... Vi fick ju veta detta i fredags så man är väl inte helt redig än, senast en timme sen fick jag plötsligt panik och tänkte att vi glömt åka till sjukhuset.....

Nej men det är fint att den inte växt nog för att jag vill ha ut skiten men väntar gärna om det hjälper och ökar chanserna för en fullständig återhämtning efter operationen.

Så imorgon blir det dagis för Pixie och jobb för oss istället för en nervös väntan och operation. :)¨

Sov gott alla och tack alla som tänkt på oss och Pixie, nu tar vi sommarlov från tumören och tar nya tag på hösten :)


3 dagar kvar

Vad ska jag berätta idag ?? Det är bara 3 dagar kvar, vi var på magnetröntgen, Pixie sövdes, de röntgade och det gick bra. Tumören är kvar, den har inte mirakulöst försvunnit, den fortsätter att invadera min underbara Pixies hjärna.
Det var en bra dag, Michela fyller 13, vi väckte henne 06.30 innan vi åkte, sjöng och gav paket, sen åt vi dyr jäkla tårta köpt på ICA Maxi, hann inte baka, tror hon var glad för allt i alla fall haha. Tiina och Jesaja kom, mamma och syrran såklart. Vi satt ute i solen hade det skönt, nåja nästan i alla fall, för min hjärna har lite svårt med det här med avslappning, jag sneglar på allt jag borde göra istället för att sitta i solen hela tiden, men det var skönt ändå haha.

På måndag är det den 18, jävla skitdag, eller jag vet inte kanske blir det den bästa dagen ever. Who knows liksom, önskar min bror var här. Hans närvaro i Stockholm när pIxie låg där var fan bäst. NU är han inte här och så är det bara, önskar ändå att han var det. Mamma är här och där på sjukhuset, det är skönt. Tiina finns där också. Min Fredrik, jag vet inte hur fan är man rädd tillsammans när man är rädd på olika sätt, jag har ingen aning i alla fall..... Vi finner någon sorts ro i varandr samtidigt som vi säkert skrämmer skiten ur varandra. Han är tyst och jag gråter ibland och så försöker man vara till hands för varandra även om man själv är i ett totalt hjärndött tillstånd. Det blir nog bra, Pixie blir bra, vi blir bra, jag blir bra även om jag skriver hackigt och med korta konstiga meningar haha, har insett att jag gör det, men jag tänker så just nu, kort, bestämt, i fakta.

Oj vad mycket kul vi ska göra i sommar, med familjen, jag och fredrik, jag själv, fredrik sjäv, får man planera sådant, får jag planera saker jag ska göra själv?? Är jag självisk, jag vet inte, men jag planerar i alla fall, vad fan ska jag annars göra liksom? Pixie blir frisk vi fortsätter vårt liv och då måste man ju ha fortsätt leva nu så man inte måste börja med en jäkla rivstart plötsligt. Jag tror det i alla fall, och som mamma säger, planer går att ändra, det är ju sant.

Är extremt okoncentrerad och hoppig, kan inte göra en grej åtgången, gör allt samtidigt liksom, vill läsa flera böcker samtidigt, klippa gräs och rensaogräs samtidigt, läsa bok och bygga klossar med Pixie, samtidigt, plugga, jobba, skriva.. samtidigt. Det är säkert hjärnans sätt att fixa det här, att inte ha tid att tänka. För såfort världen stannar en sekund bryter jag ihop och blir rädd får panik, gråter, blir arg och ledsen. Jävla skithjärna liksom, ge mig lite åt gången inte allt samtiditg tack.

Mitt skrivande står still, tittar på sidan och har ingen aning vad fan jag ska skriva, det släpper väl igen kanske, senare. Vill bara göra något annat än tänka, imorgon ska vi göra glass, det tar typ 10 minuter............

RSS 2.0