Super Heidi

Ibland försöker jag vara super Heidi, det brukar gå si sådär..... funkar ett tag och allt rullar på tills jag upptäcker att jag faktiskt inte hinner göra en veckas uppgifter på en dag, hur jag än försöker. Det är väl tur att jag har en sambo som är likastor tidsoptimist som jag , för annars vore det ett stort STORT problem i vårt förhållande. ´Men som det ser ut nu så sitter vi nöjda med vår "att göra lista" där vi helt självklart skriver in sisådär 20 grejor som bara måste göras just idag. För jag menar man behöver väl inte äta, sova, laga mat, gå på toa, ta hand om barn, andas, svara i telefon eller något av de andra tusen grejor som dagligen stjäl vår tid från vår lista.. Och det där med barnen har vi nog räknat in ... lite i alla fall haha. Men när Heidi sitter med Pixie och leker med dockhuset i 45 min eller Fredrik sitter och översätter uppgifter från nått övrsvårt dataspel till Michela eller Jaymie och Heidi läser bok i 30 min så dras ju som tiden från byggandet, målandet, möblerandet av... fast det verkar vi inte alltid inse haha :)

Jag har varit super Heidi i helgen , till den grad att jag inte ens orkade följa med på en liten öl, nej jag kände bara att aldrig ... jag kryper hellre ner under täcket och somnar till någon dålig serie, vilket var precis vad jag gjorde. Och jag ångrar det inte alls :)

Idag var vi på kalas, lilla Elias blev 2 år ochPixie fick dra på sig fin klänningen och dola på på lagmansgatan ett tag, jag drack ca 4 koppar kaffe för mycket och åt 3 bitar smörgåstårta för mycket. Tur att jag fortfarande har träningsvärk i magen då, på det sättet känns det mindre jobbigt ;)

Ska försöka vara super Heidi i en lite stund till och skriva lite mer på min uppsats sen slocknar denna hjälte för idag.

Natti natti

Varför

Varför fungerar inte usb kabeln mellan telefonen och datorn?
Varför blåser det så mycket att jag inte kan sova för jag är rädd att det stora trädet ramlar ner på vägen?
Varför är jag inte miljonär?
Varför ska jag jämt ha ont i de förbannade lederna?
Varför är det så långt att åka och träffa min pappa?
Varför har jag glömt bort så mycket av min tyska?
Varför måste jag bo i ett land som mer än halva året övertas av istiden?
Varför är det bara 24 timmar om dygnet?
Varför finns det människor som jämt blir sur?
Varför varför varför????


kul på Coop

Oj vad det tog lång tid att handla idag haha men har man trevligt sälskap av Linda så kan man spendera timmar på :)  Har handlat en massa saltåkvarn mjölsorter och annat för bakning så nu kan jag fortsätta baka nytt bröd varje dag.... ja jag vet har något fel uppe i huvet men så är det ibland hahaha, leker hemmafru eller något !

Just ja gjorde surkål för första gången i mitt liv idag, får se om jag lyckas eller om det blir mögelkål istället :S

Ibland när man sitter och funderar på allt man har osv så kommer jag på hur fantastiskt bra jag har det, jag menar visst det finns väl alltid saker som kan bli bättre men jag skulle faktiskt klara mig utan det mesta med tanke på hur fin familj och underbara vänner jag har, det räcker långt faktiskt, hela vägen till och med :)



Det va nypon, humor, kärlek och en jävulskt mängd fåglar som våldspickade på gräsmattan.

Nu ska jag plugga så ha en kanon kväll alla

sur sur sur

Vad gör man åt alla miljoner ideer som snurrar runt i huvudet. Jag har massor av ideér , massos, massor , massor. Men första och den enklaste att göra vart surkål hahaha, tänkte att vafan jag måste ju pröva så sagt och gjort nu står filen och rinner så jag får mig lite vassle att blanda med kål, äpple och lök :) Får se om jag lyckas hahahahaha.

Imorgon tänkte jag jobba, jobba, jobba och sen träffa Linda för lunch och mathandling. sen på kvällen är det rödakorset med gäster från Malawi , det blir intressant. Nu blir det nocka kudden så det blir inte mer än så här idag ;)

Sov gott alla

Dop bilder

Ja veckan rullade förbi som en motorbåt eller nått haha, galet fort gick det. Är så där fredags trött och orkar inte riktigt skriva så jag lägger upp några bilder från dopet idag istället :)












Trevlig fredag :)

Nu börjar det :)

Ja jag har inte skrivit på ett tag nu det har varit fullt upp, med african culture day och skola + en massa annat jobb. Men nu är det en ny vecka och det känns som att jag är på topp igen. dock luktar det gamla kräftor och blöt hund hos mig just nu vilket ökar obehagskänslan något snäpp. haha men sopsäcken är utlyft och hunden torkar väl så det blir nog bra sen ;)

Ska försöka få lite jobb gjort, plocka lite här hemma och förhoppningsvis träffa Linda på stan sen, ja ok jag kommer att behöva spendera lite pengar på stan för det finns saker som behöver införskaffas. Men men det är ju alltid kul att shoppa lite dock inte lika kul att titta på kontot efteråt :S

Fredrik grejar på och snart är vedboden klar YEY sen ska mammas kök bytas ut och badrummet och sen finally kanske vi kan börja med hörnet i källaren där alla verktyg m.m ska upp. Men allt tar ju sin tid så är det ju, men det känns alltid lika bra för varje sak som blir färdig.

Och ikväll får jag äntligen börja öva på mitt projekt med tjejerna :) YEY super kul.

nej så här blir det inget jobb gjort så jag ska börja med det och ni ska ha en bra dag, ni kan börja den bra dagen med denna låt :)
Det gick tyvärr inte att bädda in den men gå lyssna på den  :) fantastiskt skön låt.
http://youtu.be/rgFQ6WmxdMs

RSS 2.0