filmer filmer

Gårdagen gick i tillfrisknandets och filmens tecken, vi såg hissnande 8 st filmer eller kanske var det jag som såg flest filmer men till vissa av dem hade jag sälskap haha

Började med Happy feet 2




sen Pippi påde sju haven




näst på tur var Micke och Molle




När det minsta barnet slockande, joinade det äldre barnet mig och vi såg Capten america


sen kom även Fredrik ett tag men då såg jag 3 romantiska komedier på raken... tror inte han såg alla haha

1.
When in rome


2.

Back up plan


3.



alla filmerna är klart sevärda, barnfilmerna är´jättemysiga , captain america är som marwel sig bör (även om jag var skeptisk först) och komedierna var helt ok, inga mästerverk men helt ok :)


att komma ihåg hur man visar kärlek gör att hjärtat tickar på extra

Idag är det fylla på skafferiet dag, det ska alltså storhandlas :) Idag är det även dagen då helgen som jag tänkt umgås i mängder med familjen startar. Jag och Fredrik har haft så mycket annat att vi knappt hinner ses alla tillsammans så denna helg är tillägnad oss som familj. Men även övervåningens familjemedlemmar ska kramas om för det ska ju bakas inför Zaccarias dop :) Och säkert hinner vi med lite Senegal planering :)





Längtar :)

mysigt inne

När det är så där riktigt kallt ute är det mycket skönt att jobba hemifrån, har inget behov att vara ute just nu haha :)

att greja på hemma både med jobb och annat pyssel känns mer lockande. Kanske ta tag i den sora pappershögen på skrivbordet eller bara helt enkelt skita i den :)
 Visst går även jag ut ibland på vintern haha
Här med Minoo och Pixie

 Dock roar jag mig hellre med inomhus aktiviteter , här spionerar jag på Pixie som diskar (vilket hon älskar att göra)

 Eller så myser man åt de fina som sover

Glad

Det har varit en trevlig dag idag :) Pysslat lite hemma , sen åkte vi till Chris där Fredrik tapetserade och Billy trixade med tvättmaskinen. Jag och Linda pratade och drack kaffe och småunga pjollrade på. Vi var ute och drog pulka och babblade på.

Väl hemma fortsatte vi greja lite, fredrik skotta lite tak och jag plockade lite hemma. Sen såg jag och Pixie på Madicken.



Pixie älskade den :) Jag med haha men det har jag alltid gjort.

Nu så sover Pixie och jag har lovat Michela att spela lite med henne men skulle bara kolla lite mail och hade fått mail från min lärare :) Jag fick VG på kursen , lycklig, har inte haft så mycket tid att plugga men har ansträngt mig med den tiden jag haft men det verkade ha lönat sig :) Glad


vad jag inte hunnit göra ......

Om man fick leva livet i sin egen takt skulle man aldrig ha bråttom. inte behöva fundera på vart tiden tog vägen, hur man inte hunnit med något överhuvudtaget. Hur man knappt hann öppna ögonen så blev det kväll igen.


 vi hann i alla fall bygga pussel

 vi hann sura

 vi hann baka bröd

 vi hann sova

Sen för att vara rättvis har vi även hunnit, jobba, gå i skolan, laga mat, elda, göra läxor, kramas.
Men alla de extra sakerna då ????? Det har verkligen inte funnits tid för dem i januari, inte alls :(

snöälskarna ta er i brasan

sitter och kollar på min pysselhörna, på hur jag ska fixa till det så att det ser bättre ut.Behöver en hylla i alla fall med mina burkar till pärlor och dyl. ja det blir nog bra. Men det jag mest av allt behöver är en bra lampa att sitta och pyssla bredvid för som det är just nu kan jag nästan lika gärna pyssla i mörkret haha

råkade även titta ut genom fönstret och såg växthuset.... satan, måste alltså ut och skotta där också, vill inte upprepa det som hände några vintrar sen... här en påminnelse


                                      

ja det var sorgligt :(

mycket sorgligt.

Och just ja vill passa på att fråga alla som tjajat om den här jäkla snön... är ni nöjda nu????? Gillar ni att skotta fram bilen varjemorgon, eller garageporten eller whatever. ??? Ja inte jag i alla fall :(

gårdagen visar oss vägen till hur morgondagen bör älskas

Då har årets första dag spenderats... hur?? jo jag har städat, städat och städat. det behövdes kan jag säga, vårt sovrum har varit ett kontorskaos och Jaymies rum ska jag inte ens berätta vad det var som :S

Nyaåret firades in hemma tillsammans med mamma och co plus några vänner till dem, vi åt och hade det trevligt. Jag och Fredrik gick dock ner till oss med Pixie vid 22 för hon behövde verkligen sova men det gjorde inget för det var avslappnat och lugnt att bara ligga i soffan med Fredrik och kramas lite. Sen vid 12 slaget skulle det dock smällas några raketer. Jag som varken gillar snö och kyla (undvuíker att gå út om jag inte måste) eller raketer för de förpestar naturen erbjöd mig genast att vara inne med Pixie och Zaccarias.

 
en utslagen Pixie i soffan med en funderande Zaccarias bredvid sig.


Drack lite mousserat, skålade lite och sen kurade jag ihop mig Fredrik igen i soffan. Är extremt nöjd över min nyårsafton och känner att jag inte alls hade varit sugen på party haha :)


Imorgon är det jobb så dax att försöka i alla fall att slänga omkull sig så kanske tröttheten kommer så småningom , sov gott alla som kan :)

Adele – Someone Like You   fantastisk röst.


RSS 2.0