skrutt

Idag har jaag typ en invalid rygg, känner mig som en 90-årig tant. AJ..... gör ont att sätta, sig ställa sig upp, röra på sig, andas, ja allt gör typ ont..ALLT. Men förhoppningsvis går det över lite senare. Har inte ro att sitta och oja mig i soffan.

Jag vill at det ska bli sol, jag vill ut och gå i solen, jag vill njuta va värmen för snart kommer skithösten och har med sig skit vintern. 

                                   

                                     Denna bild är från en härlig solig promenad till baggböle :)

Sen ikväll är det dansträning :) 

              
           


           


Nu ska jag bita ihop och börja greja med något men först kanske jag ska lägga Pixie för hon verkar less, less, less. Så efter lite förmiddagssömn är nog även hon solsken igen :)

pixie med pixi

Pixie är helt frälst i sina Pixi böcker, hon studerar varje sida mycket noga, pekar, pratar osv, urgulligt. Haha kom på att hon har 2 ord som hon helst använder. mamma varje gång hon vill nått (ropa på pappa istället det är större chans att få det du vill från han än från mig haha, han skämmer bort dig mer än gärna) och Nej, nej säger hon gärna som svar på alla frågor, om jag frågar vill du ha en macka, säger hon neeeeej, sen skrattar hon och ser så där finurlig ut så jag frågar igen vill du ha macka? Neeeej ropar hon igen haha. Men sen när jag slutar göra macka Nickar hon istället och pekar på "mka". Rolig tjej :)
Sen är det roligt också att hon alltid måste ligga och läsa innan hon ska sova, precis som mamma sin :)

Nej men ska fortsätta på mina skrivuppdrag nu och kanske jobba lite. Fredrik är iväg en snabbis så jag får roa mig på andra sätt :) Just ja, kladdkaka ska jag äta för det bakade jag och Michela idag. Och sen kom ju min finfina son hem idag :) Puss på Jaymie

Glashuset

Har hängt vid glashuset hela dagen och tjejerna har dansat som galningar och varit superduktiga :) , Det har varit en rolig dag, Men det blev drygt med huvudvärk mot slutet av dagen, det sög faktiskt, för nu är jag rätt så däckad och imorgon jobbar jag 06.00-13.00 och sen på glashuset resten av dagen. Så jag hoppas verkligen huvudvärken försvinner :(
Ska bråka om TV dosan med Michela nu, för hon har kommit på att man med boxen kan se program som redan visats när man vill så hon skulle hellst titta dygnet runt om hon fick bestämma, haha suck


Men titta på Elinas fina Credotal som hon höll idag :)


https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D0gbFJ5Ytrnk&h=RAQCoDw3L


somnat in

Så somnade den lilla fågeln in, sovandes bredvid Michela, men så går det, vet ju att chanserna att de ska klara sig utan föräldrarna är små, det går ju, har gjort det förr men det är otroligt svårt och som nu fanns det inte så mycket att göra, fågeln åt, var varm osv men den hade väl stressat ihjäl sig själv eller så. Jaja kändes bättre att den fick dö ihopkurad bredvid michela än sönderlekt av någon av katterna :(

Nu ska jag upp och hoppa och bege mig mot stan, först lite jobbgrejs en snabbis sen glashuset hela dagen med Jamo Jamo Arts, Kom förbi vetja :) Åh ge mig lite extra energi så jag med glädje hoppar upp från soffan bara :S

lilla lilla fågel

Idag när vi stod ute på gården och grejade på med dansen så hörde jag en massa pip från altanen och där satt en liten liten pippi, en liten mes av något slag tror jag :)  den har ännu inte riktigt lärt sig flyga :( Det gör tyvärr för ont i hjärtat att lämna den till alla miljoner katter som stryker runt här på natten, så lillvännen fick komma in. Den har ätit och provflygit lite, så om den bara håller ut i några dagar till tror jag att den klarar av att flyga själv, bara den inte får nått panikhjärta och dör :( Nu sover den i alla fall och vi får se imorgon på morgonen hur den mår , hoppas på det bästa.

Känner mig sliten idag och tror det blir tidig sova säng säng idag :) Hoppas Fredrik kommer hem snart så jag an somna mot hans bröst, tar typ 2 sekunder så sover jag :)

GOD NATT

Lite bilder från getaway

Vad är det för skitväder vi fått, det är ju kallt :( suck men då får jag väl passa på att greja inne eller  ta på mig vinteroverallen och gå ut.

Men här några bilder från Getaway i alla fall :) 

                           

                           Alice Cooper :) 


                        

                         Danzig haha inte så jätte bra live ,eh inte alld bra, ja eller det var ju underhållande att han slog 
                         ner alla som inte gjorde som han ville då ;) 


                       

                        Konfetti regn när the Darknes spelade, åh gud vilken show det var då....
                        Fantastiskt :) sjukt bra showartist den där Justin alltså, gåshuuuuud....

                        
                        

                         Hammerfall!

                         
                        
                         

                         En tröttfull - kört bil på natten, druckit öl hela dagen fredrik med en trött - åkt
                         bil hela natten, jobbat hela dagen Heidi         

Nu ska jag göra något vettigt kanske... vi får se hahaha om jag lyckas ta mig loss från datorn typ               

Hemma

Hemma igen :)

Har haft en kanon helg , skitkul :)

Har jobbat 10-19 alla dagarna, ja lite övertid torsdag och lördag men det gjorde inget. Har träffat massor av roliga människor, jobbat med en jätte trevlig tjej :) Vi har jobbat och skrattat. Sen har jag ju naturligtvis sett en massa band, druckit några öl och sovit på en luftmadrass som hela tiden läckte ut luft så att man alltid vaknade på en platt luftmadrass haha men det gick ju det med :)

Bara bilresan sög för vi åkte i en bil som det finns 2 säten i och man kan inte vika bak sätena så man satt som en jävla militäs hela resan, ryggen har tydligt visat mig idag vad den tyckte om den resan haha så jag går som en gammaltant idag, kul.

Men man får ju skylla sig själv, åkte ju i bilen frivilligt hahahahahaha men det var det lätt värt :)

Nu vaknade Pixie och jag och Michela ska laga lite lunch sen blir det lite jobb i trädgården :)

Slänger in några bilder sen :)

Getaway inatt då :)

Har suttit och läst lite olika bloggar, galet egentligen att tänka på vad olika liv vi alla har. Fast vad förväntar man sig egentligen då haha, jag tror ju inte att folk har identiska liv heller heheheheh, eh ja morgontrött jag vet. Varför jag ens sitter uppe är ett mysterium, barnen sover ju :S borde stannat i sängen men jag har som sagt lite problem med det där att lata bort dagen, om jag är vaken kliver jag upp. Ja och så sov jag ju igårkväll i några timmar, Lyckades återigen somna när jag la Pixie, suck. Men sen kollade vi in filmen och den var väl helt OK. Det är som med de flesta uppföljare, när man kommer till 3:an så är det slutavverkat på skämt men som jag sa så var den helt OK, mittemellan rolig ;).

Idag ska jag packa allt färdigt inför Getaway :) Och inatt vid 2-3 tiden rullar vi. Jag börjar mitt pass där klockan 10.00. Men idag blir det utepysel och sen lite jobb i form av fakturor och göra lönerna färdiga :)
Tänkte provgjuta några plattor idag, får se hur det blir :)

Nej nu ska jag koka kaffe, men bjuder på några bilder från de senaste dagarna :)

 rödklöver på tork

 Det här är knas, Man ställer dit en inbjudande bänk för att lockas att sitta ner och njuta av utsikten samtidigt som varnar om typ tzunami   wtf??

 min morgonstund på altanen, kaffe, papper och penna och tidning (helst en pyssel eller inrednings såklart) ja ok och telen då :)

 sommarlek :)

Nej nu kallar kaffet och solen så ha en fin dag alla :)

Little Fockers

alltså det känns som om mina vader sprängs men haha det kanske är bra, backen - stan tur och retur var kanske precis vad mina vader behövde hahahaha

Det blir film ikväll med, jag och Michela har valt Meet the parents: Little Fockers. Undrar hur länge min galenhet för att se film håller i sig, så här mycket film kollar jag aldrig på hehe.

                                                     

Men först kanske jag kan pillra lite mer i sovrummet så jag inte lämnar det i ett kaos när vi åker imorgon natt :) Ah kanske dax att ta Pixie till hennes säng, hon svingar någon plastremsa av något slag och skriker och skrattar helt hysteriskt, inte så kul om man kommer för nära bara haha, plastremsan är hård som tusan :)

bilder från personalfesten :)

Började dagen med omböblering av sovrummet för jag tänkte att satan den är ju så stor att om jag möblerar om får jag plats med min syhörna så sagt och gjort nu har jag någonstans att sy också :)

Snart promenerara vi in till stan men först lite bilder från personalfesten :)


        jag tror att de ´gav sig på en Noc låt, men man vet inte så säkert :)

       walkie talkien gick varm

       Jag är inte riktigt säker vad som pågår här!!

      Det var kramigt :)

      vi vinkade till bilar

      Och vi umgicks :)

Morgans

Hittade tyvärr ingen kamomil på mitt ställe :( får hitta ett annat, men rödklöver hittade vi och det torkar fint på tidningen :)

Vi kom på den goda iden att köra en snabb middag med nachos köttfärs och ost i ugnen till en god sallad :) Och bänkade oss med maten på soffan med för kvällen vald film.

                                                      

Den var ganska skoj faktiskt , jag och Michela skrattade ibland så att vi nästan kissade ner oss, Fredrik somnade på soffan som vanligt haha ; Gubbe. ;) Men som sagt det var lite så där tönt humor med some looove så det var en lagom film för en kväll som denna.. haha förresten på tal om kväll, så kommer det att bli otroligt svårt att sova ikväll, för jag och Pixie somnade idag vid 14.00 och vaknade av att Fredrik kom hem 16.45............... Vad hände??????

hmm jag får väl ligga och läsa min bok tills sömnen kommer :) Imorgon ska jag se efter all packning så allt som behövs till getaway finns , så vi inte kommer dit utan tältpinnar eller något annat viktigt haha :)

Så sov gott folket :)

Rödklöver och kamomill

Full rulle idag :) Jag och Pixie började dagen med lite soretring klockan 7.00 :) nu står jag och Jaymie och bakar rabarber paj och sen åker han till sin pappa :( Två långa veckor , snyft.

Men sen ska jag ta mina döttrar och gå på promenad, vi ska gå och plocka rödklöver och kamomil :) bunkra upp vinterförrådet :) 

                     

Vi hörs senare, så ha en bra dag :)

Baggböle herrgård

Dagen gick galet fort , visserligen var vi ju nästan i 4 timmar på vårt Baggböle grejs, gick dit och åt lite, umgicks med Linda och Billy, ungarna grejade på och Frans låg under bordet ( typ...) Sen gick vi hem igen :) Det var riktigt skönt vid älven för när vi började gå så blåste det helt galet mycket men så fort vi kom till älven så slutade det blåsa och det var varmt och skönt :)

Sen har jag fixat med kläder osv, sorterat klädhyllorna, torkat av dem osv, grejat på ute i trädgården och lagt Pixie, Fredrik är med nå kompisar och ser Big 4. Själv slka jag ta min bok jag nyss börjat på och krypa ner i sängen och läsa.. hoppas den är bra,
                                                   
            
 Imorgon har jag lovat baka rabarber paj med sonen innan han far till sin pappa :) Åh 2 hela veckor ska han vara borta :(

Dock lite trevligheter är att vi åker till Getaway på torsdag :)

Nej men god natt och sov gott alla :)


betongsuggehuve

Ok erkänner.... är lite slöare än vanligt idag .. eh ok mycket slöare än vanligt. Men det gör inget haha. Vi hade super skoj igår och jag hoppas att alla fortfarande är vid liv. ;) Lägger in några bilder senare :)

Idag ska jag först och främst rycka upp mig och kliva upp ur soffan sen ska vi ut och gå till Baggböle Herrgård, hälsa på Linda som jobbar där idag :) Ikväll ska fredrik tydligen se på the big 4 på TV:n och jag ska jobba lite, så först ut och njuta av finvädret :)

ont i öronen??

Idag är jag trött, för första gången på väldigt väldigt länge är jag galet trött, Pixie fick ont nånstans inatt, misstänker öronen för hon var hemskt snorig så det tryckte nog på, och hon skrek, skrek så det ekade, var tvungen att stänga alla fönster så folk inte skulle tro att vi slog henne ;) Och till slut upplutad mot en kudde som lutade mot mig ( som halv satt upp) så somnade hon, och där satt jag .... hela natten, för så fort hon gled ner började hon skrika igen :S Och idag är fröken minsan väldigt pigg hahaha

Vill gå sova nu, tänker mig huvudet mot kudden, sömnen som lägger sig sakta över en. suck. Och inte är det bättre än att jag måste pallra mig till stan... massa saker som måste göras och fixas. Och imogon är det firma fest med tema.. jag som kom på skiten är utan utstyrsel....... Ge mig längre dygn, någon????

Nej jag måste nog övertala Pixie att sova en stund strax, så jag också kan dåsa till haha men först helt seriöst måste jag få en kopp med mitt goda pressokaffe :)

RSS 2.0