bye bye August :*(

halvligger i soffan och väntar på att Naima sk akomma och dricka kaffe med mig, Pixie står och sjunger :) Har löst lite nyckelproblem och andra jobbrellaterade problem och gjort mera schema. Kanske ska jag äta lite frukost nu....

Michela ringde igårkväll och lät glad men trött, de hade vandrat igår och tagit sig upp på toppen på ett berg , härligt klass 6 :)

Tänker lite sorgset att Augusti går mot sitt slut och sommaren med den så för att hylla augusti och sommaren, lite augustibilder.

                               

                              

                             

                             

                            

                          

helgens gjorda och bilder

Ok helgen rusade förbi och jag fattade inte ens att den hade börjat haha. På lördagen jobbade jag 06.30 till typ 10.30 ca sen åkte jag hem, bytte om osv, åkte till stan. Jamo Jamo var i glashuset mellan 12.00-15.00, tjéjerna dansade och vi delade lite lappar och pratade med folk.  vid 15.30 åkte jag hem igen, vilade en stund och vid 18.00 åkte jag in till stan igen, till hamnmagasinet denna gång. Vi sminkade tjejerna och fixade med deras kläder. 21.30 promenerade vi till döbelnspark där sunset park höll till. Tjejerna uppträdde 22.30 ca och de var super bäst.   Sen gick vi tillbaka till hamnis,  hämtade saker, vissa tvätta bort smink osv sen stoppades alla trummor och saker i bilen och vi körde till max för jag i alla fall hade nästan inte ätit något på hela dagen , så jag var hungrig.

På söndag var det danskurser från 11.30 - 17.30 och det var jätte kul att det kom så mycket folk :)Trevligt . På kvällen var jag helt slut . Men en ny vecka har börjat och jag hann faktiskt med lite grejs igår , här hemma alltså, har gjutit lite, gjort fakturor, städat osv. Och busat med min söta Pixie. Det som känns trist är att Michela är borta hela veckan, hennes klass åkte till fjällen. Alltså jaymie är jag ju van att inte se varannanvecka. Inte för att jag inte saknar honom men det är så vårt liv är upplagt och jag har vant mig vid den situationen: Michela däremot brukar alltid vara här , så det är mycket tomt utan henne :( Men hon har nog super skoj, hon ringde igårkväll och sa godnatt och berättade att de haft super kul haha :) Jätte roligt för henne, de är i ammarnäs och de ska vandra och göra en massa annat skoj :)









Det var lite bilder från sunset och nu kom en mjuk nakenfis och vill kramas så ha det så bra :)

tomatrum

Mitt sovrum innebos nu av massor av tomater, eller ja alltså inte tomater bara utan hela plantorna... haha jag tänkte försöka ge dem lite mer tid :) Hoppas att de gillar att bo inne :S Men det börjar bli för kallt på nätterna i växthuset så där kan de inte stanna länge till.

Ikväll börjar danskurserna och det ska bli kanon :) Hoppas det kommer mycket folk, ju fler desto roligare. Dock vet jag inte om min fina rygg tycker att jag ska dansa :( vi får väl se då.

Pixie sprang just till sitt rum och sitter med bok och musik , ligger och läser medans hon nynnar till musiken, sötast i världen alltså. 

                             

Slänger in några bilder från eldtimmen också :)


                                       

nej tror minsan att jag ska jobba lite nu , så ha en bra dag alla :)  

konstigt virus

jag har blivit sjuk med nått jäkla städvirus, kan inte sluta plocka, man skulle kunna tro mitt hem var kliniskt rent men eftersom jag har en ettåring som går bak i mig hela tiden och drar fram allt jag plockar bort så gör jag mest samma sak hela tiden, om och om igen :P

Just nu väntar jag på att Michela ska komma hem så jag kan hoppa i duschen, känns jobbigt att gå duscha och låta Pixie härja i huset själv gulp... Känner mig inte fresh och måste ta senast 20 över 16 så hoppas fredrik är snabb hem från jobbet. Dansträning hela kvällen :D

Nej nu måste jag komma igång ... skynda skynda

slut för ikväll

Hemma efter en småregning men trevlig kväll framför glashuset och huva vad duktiga tjejerna och ;) killarna var på att trumma, hoppade in bara så där plötsligt när vi saknade trummare, härligt härligt, det gillar jag :)

Det var mycket eld och musik, kanske inte just den musiken jag brukar lyssna på som eldarna hade men det funka ju till eldshowen ;) Tjejrna var glada jag var glad det kom folk och tittade vad mer kan man begära, ska slänga in någon bild imorgon också för idag orkar jag faktiskt inte ens hämta kameran från väskan, måste ju gå till toan och borsta tänderna och sedan gå uppför trappen till sovrummet haha det känns nog jobbigt ;)

Nej nu är det natti natti imorgon är det 3 timmar träning :) God natt

På G igen och danskurser

Så har barnen börjat i skolan igen, tänk att Michela började klass 6 och Jaymie klass 3 helt galet haha ska jag känna mig gammal nu??

Har ett litet städprojekt här hemma idag, känns bra och behövligt. Sen ikväll är det ju eldtimmen.
Och på torsdag börjar vuxendanskursen och på söndag är det danskurser för barn hela dagen kul kul kul

http://jamojamoarts.blogspot.com/2011/08/danskurser-traningar.html?spref=fb

Gå in och läs på vår hemsida och kom och prova på, denna vecka är det gratis prova på tillfälle :)

Nej men tvättstugan kallar så vi hörs mer sen ;) 


                   

sunset park m.m

Tillslut pustar jag ut i soffan efter denna dag :)

Eftersom jag äntligen har kunnat börja röra mig någorlunda har jag ju självklart varit tvungen att greja på massa massa. Började med att dammsuga, torka alla köksluckor och plocka undan . sen åkte vi till jysk och rusta, inhandla lite saker som behövdes. Sen direkt till dansträningen vid 14.00, och måste säga att ni måste komma till döbelnspark på lördag kväll, sunset park är då och vi är med, 22,15 ca kör vi vår grej och det blir jätte häftigt, tjejerna är superduktiga, ja trummarna med såklart :)

Vill ni se oss lite redan imorgon så kan ni komma till rådhustorget. umeås eldtimme är imorgonkväll och strax innan 21.00 kör vi på så kom förbi vi är med där också :D

Ja hur som helst efter dansen hade vi lite genomgång med de andra deltagarna för imorgonkväll och äntligen vid 20.30 kunde jag och mamma hoppa på bussen hem. Sen nattade jag Pixie så att Fredrik kunde gå ner och greja med hans musik lite, ställde iordning lite grejor för tjejerna, kramade Michela lite extra inför starten av årskurs 6 imorgon (galet) och skrev lite scheman, nu sitter jag bakåtlutad i soffan med benen på bordet och känner att min rygg säger "din dumma subba, hur snabbt tror du att ett ryggskott läker egentligen????"
Ja ja men man lever ju bara en gång eller hur ?

http://sunsetpark.kretsen.org/


Godnatt från mig :)

Panduro

sitter och halv ser någon jättekonstig film, fattar inte riktigt vad det handlar om men jaja kanske borde jag gå lägga mig nu då.

Ryggen mår bättre men det är verkligen på ryggens regler vi kör nu, jag får ställa mig upp gå omkring lite, kanske tilloch med greja lite, sen pang AJ, 10 sekunder till kraschlandning och då är det bäst att gå lägga sig fort om man inte vill falla omkull .:S Men eftersom jag ska in till stan imorgon så hoppas jag verkligen att den fungerar lite bättre än den gjort idag....

nej men nu ska jag upp till sängen och dreggla lite i panduro katalogen :) shit vad grejer det finns i den alltså...

                     visserligen är denna inte den nyaste men den nyaste är ju uppe i sänge hehe. I loveeeeeee it

musik m.m

tänkte lägga in några bilder från min göteborgshelg :)






nähä det gick inte ladda in fler bilder för tillfället haha, lägger in fler sen då :)

Men här lite låtar från artister som spelade där :)


Kanye West – Stronger

Kanye West – Homecoming

Noah And The Whale – L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

The Tallest Man On Earth – The Dreamer

Robyn – Call Your Girlfriend

Prince & The Revolution – Purple Rain

The Hives – Main Offender

Wiz Khalifa – Rooftops - feat. Curren$y

Thåström – Karenina

Pulp – Disco 2000 - 7" Mix

Christian Kjellvander – When The Morning Comes

Janelle Monáe – Oh, Maker

The Avett Brothers – Ten Thousand Words

Fleet Foxes – Battery Kinzie

Empire Of The Sun – Walking On A Dream

Anna Järvinen – Mer än väl

The Jayhawks – Blue

Säkert! – Vi kommer att dö samtidigt

Loney, Dear – I Was Only Going Out



0och massor massor fler..... det här är de jag kom på nu så här på direkten

Nej nu har jag fått lunch serverad till min soffhörna och varit och gått i trappen lite så nu ska jag sträcka ut mig och vila ryggen lite .

ingenting absolut ingenting

jag ligger bara och funderar på allt jag borde gjort idag :( men jag sitter i alla fall och planerar vad jag ska göra haha. Jag vill ju plocka lingon ...... undrar om det finns kvar några när ryggen är bra...

                                                      

Måste börja rensa undan i trädgården, åh herre någonting hoppas vi hinner måla, fredrik skulle måla nu men eftersom jag inte kan ta hand om Pixie kan han inte måla....... ja åtminstonde kan han greja på i källaren nu på kvällarna.

Jag måste hinna plocka mer blåbärsblad, hallonblad, kamomill, klöver, rölleka osv. åh snälla rygg ge dig nu .

                                                    

Sitter och fördriver tiden med avsnitt av private practice som jag inte sett, men jag är inte gjord för att ligga på soffan och dra mig, har typ ångest... märks det ??

Pixie har typ varit roligast här hemma idag, hon har spexat som en galning idag, hon har humor tjejen. Hon härmar Jaymie och han är ju inte sen med att lära henne det han tycker är viktigt, som att trycka ihop näsan dra in luften så man får en enligt honom Micael Jackson näsa, sen visar han hur hårdrockare gör och headbangar med armarna utsträckta. Dessa saker gör Pixie med glädje och det går inte låta bli att skratta haha.

Oj klockan är tio redan, och nej vill inte ens tänka på vad jag inte gjort idag haha så jag säger god natt och hoppas på bättre lycka imorgon.

dålig dag

Jag känner mig riktigt värdelös, jag får inget gjort, absolut inget, ja ok jag får massor av jobb gjort och det är ju bra.  Men jag sitter här och säger gör det gör det osv och staackars´Fredrik gör det. Han är underbar. Jag skulle behöva ta mig ut att plocka bär, örter m.m men det går inte, tar mig inte så långt, inte ens med kryckor ;(

Tur min snälla Michela lovade mig att hon ska plocka en hink vinbär efter maten så att vi får in lite mer. Sen skulle vi baka biskivier men alltså neej det går inte. Jag ligger i soffan och instruerar fredrik hur han ska göra salladsdessing som bara jag vill ha, haha inte ok alltså , ja lite mer vinäger, ja så där, stop. senap , stop. osv . sen höll jag på att beklaga mig över att det var för mycket italienskasalladskryddor i, men lyckades ta mitt förnuft till fånga och höll tyst ;)

Får lite flashbacks till min dåliga gravidperiod när jag låg och han slava....usch nu har jag typ dåligt samvete suck.
 Nej det är faktiskt synd om mig också, det är jag som måste ligga här utan att kunna göra något och ha dåligt samvete över något jag inte rår för ....

hemma

Idag var dagen d¨jag skulle baka en massa men eftersom min rygg tydligen bestämde sig för att gå sönder så blir det inget sådant idag eller som det känns just nu.. någonsin.

Men Göteborg var härligt, Way out west var bättre än jag trodde. Galet mycket folk säger jag bara. Men vi hade det trevligt bakom Azalea jag och Jessicah, det är skönt att jobba med någon som tycker om att jobba lika mycket som jag, för det värsta jag vet är att jag ganska ofta har oturen att det finns folk i mitt arbetslag som är jäkligt lat, det fanns ju visserligen sådana i mitt arbetslag nu också men haha jag hade ju Jessicah. Jag hade ju tur på Getaway också visserligen, hon jag jobba med var bra medans de som skulle byta av oss va ja vad ska jag säga ....

Nej men ska gå lägga mig bredvid trött pixie skriver mer sen

Way out west

Imorgon bär det av mot Göteborg och Way out west :) YEY ska bli skit kul .

Idag var det en sådan där dag igen då man kände att man inte alls hann med något och därav sätter jag mig just ner och börjar jobba, visserligen kunde jag börjat jobba vid 21.00 typ men fastnade hos mamma och kollade på Beach, hade faktiskt aldrig sett den.

Nerifrån källaren hörs gitarrer och det lär ju bli sent för killarna ikväll också haha ja ganska skönt att fredrik faktiskt ändå är hemma även om han är där nere :) <3

Nej men sov gott folket :)

yippiedulaialaiaiai

Vad händer om man har 24 timmar och trycker in 28 timmars fix... jo man får en sinnesrubbad huvudvärk. Men ibland måste man väl dras med huvudvärk kanske ...?? jag vet inte men det har varit galet mycket på kort tid, Från danslägret med några dagar hemma , tjuv sen urkult, hem försöka installera allt på nya datorn, det kanasar jag blir galen,fixa hemma, jobba, i övermorgon Göteborg :) , överleva, vara människa, leta danser, stipendier, jobba, älska barnen, ge tid för barnen, läsa bok, älska sambon, inte vara arg på sambon för att jag har mycket att göra... ja det är härligt att leva haha

Nu mår jag illa också åt 2 amerikanska pankakor med kolasås på uppe hos mor, gott men nu vill jag kräkas, det blev för sött yäck. Pixie ligger i sin säng i köket haha drog hit den för hon haft en så galet trött dag, först sov hon till 10.00 sen låg hon och myste med Michela i soffan till 11 sen somnade hon om igen, hon sov även på eftermiddagen och då var det enklast att dra sängen till köket så att jag fick laga mat och hon fick ligga och läsa bok med mig i samma rum tills hon somnade :) Oj allt prat om sova gjorde att jag nog också vill sova .. ska borsta lite tänder och sen läsa lite bok, får se när Fredrik tar sig upp från källaren och joinar mig.

Några bilder från årets urkult kommer här :)



     



Pixie älskade gå runt och kolla på allt därborta :)

Nu ska jag slänga mig i sängen så Godnatt alla :)

Urkult imorgon

Imorgon bär det av till urkult Yey :) Lycka
Idag har vi varit på Bettnesand med coka cola och Jamo Jamo tjejerna, städat lite strand och grillat hamburgare, det var härligt väder och fick även hänga lite med Peter, sara Youssef och barnen  :) Man hinner ju inte träffas så ofta annars :)
Försökt att hinna med allt annat som behöver fixas innan vi åker och det känns ju alltid som om det är för mycket men vi ligger bra till haha så imorgon vid 12.00 ca rullar vi :) Härligt härligt.
Förövrigt har jag inte hunnit med så mycket under dessa 2 dagar, försökt jobba lite och greja på med allt som man halkar efter i när man är borta hemifrån så mycket. Men man ska njuta av sommaren så länge den är här, eller hur ??
Och till den årliga frågan vad får vi för väder???
Regn hela veckan enligt klart.se
regn enligt vackertväder.se
halvklart med regn enligt smhi
regn enligt yr.no
Med andra ord vi är körda.......... hmm jaja tur att man kan ha trevligt i alla fall då
http://www.urkult.se/
Lite regn ska väl inte avskräcka oss hoppas jag haha
Nej men ha en bra vecka alla så ska jag också försöka med det i regnet i näsåker :)

2 anledningar

Ja har varit utan dator ett tag förutom under kortare stunder, både för att något miffo gick in genom vår balkong dörr på natten när vi sov och snodde min dator och för att vi varit på Jamo jamo arts summer camp :) Den första anledningen sög den andra var väldigt trevlig :) 5 dagar med fina ungdomar , Men jag lovar att jag är dödstrött nu haha trodde jag skulle somna stående igår. på onsdag bär det av till Urkult Yey :))
Har massor kvar att fixa försöker instalera mina jobbprogram på denna dator men den verkar inte alls vilja göra det :( Så jag fortsätter med mitt nu

RSS 2.0