onsdags tanken

Så sitter jag här i soffan och försöker lista ut hur man är på massor av ställen samtidigt..... ja dock blir jag inte så mycket klokare på att sitta här :( Men man kan inte alltid fixa allt, så är det bara. 

Så jag lutar mig tillbaka istället, lyssnar på En skiva från Alvin och gänget, tittar på Pixie som kör lite moves.

Snart blir det övik med jamo och lite kulturträffar :) men nu ska jag shaka lite med Pixie och sen göra mig klar .

Trevlig onsdag alla


Umefolk

Så var Umefolk över för detta år,pratat med massor av människor , jobbat många timmar, lyssnat på fiol i vääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääldigt många timmar och tro mig det säger absolut inget om min musiksmak bara att 14 timmar fiol i fredags konstant från olika håll kan döda även den starkaste.

Tjejerna dansade och var super duktiga ja javisst klart trummarna var grym de med :)

Jag drack en öl med Tiina och kom på hur sällan vi hinner ses :( tur att vänskap är så fantastiskt att det inte behöver konstant underhåll.

Typiskt med solen ute nu när det är söndag och jag grejar hemma som vanligt, söndagar är hemmets underhållsdagar och just denna söndag behövs det verkligen så det finns absolut inget som får mig ifrån huset idag.. inget.

 tror att tjejerna gillar att vara JJY HAhAH

 redå för jobb


 tjejerna

 ikväll blir det bara såhär och skolböckerna :)

inbrott = ouppfostrat??

Vad är det för fel på dessa människor som gör inbrott... 3 ställen i natt igen. Har man haft dåliga föräldrar som inte uppfostrat en, har man någon hjärnskada eller vad är grejen liksom för jag fattar inte att deras föräldrar inte märkt att mitt barn saknar helt empati, sympati och förståelse för rätt och fel, jag fattar inte att deras föräldrar inte gjort något....  För en person som knallar in hos någon annan mitt i natten och tar saker har inte alla hästar hemma, inga hästar kanske.

Nu ska jag försöka få Pixie att sluta diska så vi kan fara till dagis

Ha en trevlig dag

lennart lennart det är ohälsosamt uten ett hjärta

Jag funderar varför Lennart Holmlund kommunalråd i Umeå inte godkänner några komentarer på sin blogg.... för det är helt omöjligt att folk inte har något att säga till honom, det går inte att läsa det han skriver och inte vilja säga något. Även om du egentligen inte bryr dig så går det inte låta bli,man måste, man måste säga till honom att han nog tappat förståndet, kanske han inte förstår bättre, kanske är han bara elak. Jag vet inte vilket men varför i h-vetet väljer umebor honom om och om igen. Liksom please gubben har inget hjärta eller helt fungerande hjärna och ni vill att tar viktiga beslut som påverkar ditt liv( OK nu var jag lite väl taskig men kan inte hjälpa det blev väl smittad av Holmlund sjukan- säg och skriv vadfan som hellst så alla kan se det - sjukan)

Men jag ser framåt han måste ju gå i pension någon gång liksom.

Nej slut att vara taskig för idag, det är ju en dag imorgon också, nu ska jag läsa några sidor i skolboken och grubbla på vilken av kurserna jag ska läsa i sommar.

Sov gott alla <3

RSS 2.0