bilder

Det ser som dystert ut utomhus och jag är less på att hänga inomhus,  inte mycket spännande i hjärnan just nu så jag bjuder på lite barn så här på morgonen :)

                              
Daniela och Pixie , Pixie ser skeptisk ut hahaha

                              

Lite gotta på Pixies kalas :)

                        

blåsa ljus                                  party                                   ut och gå.


                        

Michela och dammsugaren        trött tjej                                 puss på dig Grim

Nu ska jag gosa med trött Pixie :) Ha en bra förmidag alla

sabotage

Alltså haha har just fått bekräftat att nått pucko försöker förstöra för mitt företag, eller ja smutskasta det, skriver en massa saker överallt.... funderar om det är nån som har något personligt mot mig eller nån konkurent som är hotad av oss, ganska pinsamt faktiskt. Tur jag tar det med en klackspark, jag har så galet duktiga tjejer att om någon nu mår bra av att snacka bajs så får de göra det. Mitt företag växer ju av en anledning.:) Ja tyckte det var så skumt när jag fick reda på det, för ibland glömmer jag att vuxna fortfarande håller på med sånt här... knäppt.

Annars har jag och Pixie hängt hemma idag och sen for jag till träningen och tjejerna var duktiga så kom och stötta dem och barnen när de dansar på kulturnatta klockan 13.00 på stora scenen. :)

lite minnen

Jag är ju ingen hockeyfantast men det kändes härligt men Finnarnas Guld :) YEEEY , sen att det muttrats lite här och där i vänskapskretsen får man ju ta haha. 

Det regnar idag oc jag och Pixie försöker klara oss själva här hemma, än så länge går det bra, bara hon inte gör nummer 2 i blöjan, för det kommer att bli svårt med en hand hehe.

Kom på en ganska rolig grej idag, när vi var i Kapstaden och kom in på rummet vi skulle sova i så finns en "rök ej" skylt och en askkopp.....? va haha WHY? konstigt

                                                

Eh ja bilden blev felvänd konstigt den är rätt i mappen haha ja ja ni ser ju vad det är :)

Påtal om sydafrika så slänger jag in en till bild, det är på flygplatsen, tror vi skulle från johannesburg till kapstaden, en enorm tårtbit som vi delade på.... helt galen var den och god haha. Hoppas den inte blir felvänd...

                                           

Yey det blev rätt ..och Pixie fick vampyr ögon coolt.

Nej nu behöver jag kaffe och börja med lunch också , så ha en bra dag alla

kalas idag

Snart åker vi iväg för att kolla in var det blir läger, så man kan planera :) sen blir det kalas för Minoo som fyller 1 år. Grattis :)
                                                 

Fredrik står och trixar med nya räcket och jag funderar på att se vad jag kan pyssla med innan vi åker.

>Det är soligt idag så gå ut och njut /Heidi :)

saknad

                              

Saknar se såna här när jag tittar uppåt :( men det börjar bli fint med björkarna med... får väl nöja mig

<3 och bananer

Har haft en hemma dag med mest pappersjobb men även en massa planerings grejs med mor min. :) Är fortfarande less på att skriva med en hand men börjar snart bli jäkligt snabb på det haha. Snart ska jag stänga ner datorn och ta fram godisskålen, hämta Michela och krypa ner under filten bredvid Fredrik, som för övrigt är helt fantastisk och faktiskt som gjord för mig som en pusselbit av två som bara hör ihop. haha snart grinar jag väl också :)

Alltså Sean banan..... vad säger man... galen

                                          
Vet inte ens riktigt vad det är för program men haha man kan inte låta bli att vända blicken och kika på vad han egentligen snackar om..

världens adoptioner

Satt nyss och tittade på världens adoptioner med Michela, det var ett par som skulle adoptera sitt barn till dem så fort barnet föddes, men när förlossningen var över började mamman ångra sig. Vi pratade om det där, jag och Michela, att det nog är samma känsla, att vänta på sitt barn oavsett om den ligger i din egen eller någon annans magem du vet ju att det är ditt barn och att du snart ska få hem barnet och hålla om och älska. Tänk vad hemskt om någon sen plötsligt sa att nej men nu skiter vi i det här, du får inte ta hem det här barnet, jag tar han istället.... usch vad man skulle må dåligt. För övrigt en mycket intressant serie, man fastnar lätt.

Annars sitter jag och funderar ut någon anläggning i sängen så att handen hålls i högläge, kan bli svårt för jag brukar röra mig rätt så mycket i sömnen, ja ja jag lär ju vakna om jag ligger fel med handen för det lär göra ont haha.


 på det röda området har de snittat upp och frilagt nerverna som klämts åt pga min ledsjukdom som gör att lederna sväller upp, det har fungerat fram tills nu oavsett smärtan, men nu började det blåa området på bilden faktiskt bli blått på riktigt och jag började tappa känseln, så det var dax att fixa till det. Senare i år blir det andra handens tur.    

Nej men nu ska jag gå böka på med kuddar och grejor till sängen, sov gott alla :)                                                    

filmer

Har 2 ggr försökt lägga in ett inlägg men det blev error och jag gav upp. Nu hoppas vi på det bästa, dock blir det inget långt inlägg för idag var jag och opererade min hand och det är ganska drygt att skriva med en hand. V försöker just lösa hur vi fixar att jag kan ta hand om Pixie, om det ens är möjligt, hur byter man bajsblöja med bara en hand, det finns säkert folk som kan men man behöver nog lite träning, annars har jag nog bajs överallt tillslut. ;)

sitter också och kollar på lite dansfilmer och klipp till ett ännu hemligt projekt ... :) skoj skoj , kul med hemligheter haha

  

  

    

Det var lite olika filmer, vissa mycket bra , andra sådär dock har alla bra dans scener :)

Nej nu orkar jag inte pekfinger skriva längre haha, så ha en fin torsdag eftermiddag :)

sjukdag

Sitter hemma med liten Pixie, vaccinet hon fick i förrgår har däckat henne. Hon är en liten gnyende febrig stackare just nu. lillhjärtat <3

Men bra saker händer också. Vårt räcke är här, så snart har vi inte bara ett stort hål i taket. Nu behöver jag varken oroa mig för att Pixie ska trilla ner eller att Fredrik ska göra det när han kommer hem från ett krogbesök  haha.

Har väl inte fått så värst mycket gjort idag, bytt jord på vissa blommor, gjort lite schemaändringar, annars har jag mest suttit med Pixie ihopkrupen i min famn. Men det känns bra att kunna sitta med henne så det känns lite bättre för henne. Men Michela har sagt att när hon kommer hem vill hon gärna sitta med lillasyster och då ska jag passa på att byta klar blommjord och dammsuga lite.

festivalsommar

Jag ska ju som arbeita på gettaway i sommar och det kommer att bli kanon, har även fått ett super schema... bara dagpass, hur bra är inte det då ? Men det jag undrar och fundrerar över är var fan ligger campingen... de har som ingen vettig karta på hemsidan, någon som kan tala om för mig ifall campingen ligger precis bredvid ? Så det blir en härlig festivalsommar med minst 3 festivaler. härligt.

är glad idag, så där mer än vanligt, allt flyter som på. Börjar som få in mer fasta jobb på firman och snart kan jag höja tjänster och fastanställa en till på heltid, härligt härligt :) Känns fint det här.

Idag är det även ettårs kontroll för Pixie, och det är även den stora omplanteringsdagen så alla blommor ska planteras om. Men nu somnar nog Pixie snart så då ska jag passa på att jobba lite.

vinbär

Note to oneself... svartavinbär behöver extremt mycket syltsocker för att bli sylt haha. Det blev en söt sylt men med en lärdom mer i bagaget och söt vinbärs-äpple sylt i kylskåpet känner jag mig rätt så nöjd ändå :) Nu finns det mer plats för nya vinbär till hösten ;)

 Jag älskar faktiskt svart vinbär, jag vet att många dissar dem , men herre gud kan man äta nyttigare mellanmål ??

Sonen hade lite dockteater föreställning på skolan, efter ett kortare föräldramöte, skönt för annars efter ett föräldramöte är man rätt så sliten och trött. Man blir som tung och brusig i huvudet haha, låter ju bra det där.

Fredrik är och målar väggar nere i källaren och jag ska väl vara lika duktig så jag börjar väl med att göra lönerna, så är de gjorda.

Ha en trevlig kväll alla :)

bröd

Jag har fått dille på att baka bröd.... måste baka är typ det första jag tänker på morgonen... ja iofs det är väl bra. Ska passa på att fylla frysen medans lusten till bakning fortfarande har greppet om mig.

Ska bara sitta och mysa klart med Pixie, vi sitter i soffan , hon i min famn, jag datar och hon ser på något barnprogram med pingviner. Hon är så mjuk och varm.

åh nu är det snart exakt en månad kvar till sweden rock, yey :) Jag hoppas innerligt att det blir bra väder, det blir nog bra hur som hellst , dock trevligare med sol istället för lervälling haha

Nej men nu har Pixie somnat så jag ska passa på att greja med något..

nittis

Nitti leaks alltså, haha ganska kul att se. inte för att jag egentligen tittat för jag datar ju hahahaha, men sne tittar lite då och då, ace of base, minns jag , shit vad jag dansa i mitt rum, ensam, dörren låst.

 snygga va??

Åh vilken cool cd-klänning Sofia wistam har, kanske inte så enkel att gå i men vad gör det.

Har jobbat lite idag och träffade Linda, vi gick igenom lite jobb grejor och tog en lunch på Göteborg, seitan vad gott och herre pjup vad mätt vi blev, helt galet. Ville promenera hem men tyvärr hade jag glömt bort att jag bor i Sverige. Det var kallt, jag hade för lite kläder på mig och det började hagla så jag struntade i det. Åkte buss hem och tröstbakade mer bröd. Engelskt matbröd och skottskt formbröd . Det doftar fortfarande nybakat , härligt

Nej nu kan jag inte hålla mig längre, måste till sängen och min bokserie, har ju startat med nummer fyra,  
 Kan inte sluta läsa, måste veta vad de gör, hur det går. Älskarr att den både är historisk och intressant på ett AHA sätt. Så natti natti, jag drar till bokvärlden nu :) 

svisch

Ännu en helg som sa svisch........................... gone.

Var och kikade på lte brasa igår och hela familjen fick sig en välbehövlig promenad. Sen att sonen haft problem med att byta boende igen, han brukar ha svårt att varva ner de första dagarna han kommer efter att ha varit hos sin far. Han ska göra allt, prata med alla, jag ska läsa, spela, rita, göra allt med honom på en gåns samtidigt som han ska vara med syrran och kompisen, se TV och data..... Ibland blir det svårt att finna lugnet i Heidi hjärnan och inte ryta, eller nja ok inte bara ibland, under de första dagarna blir det lite oftare. Men sen finner han sin plats och lugnet (så lugnt det nu kan bli med 3 barn) befinner sig.

Idag har det bakats, bröd, bakade en schweizisk fläta och sen lite sötare brödbullar med recept från Bali. och ja kaka gjorde jag också, var lite orolig att den skulle bli för kompakt med massor av honung i och massor av kolasås på, men bror min och Jenny bevisade mig fel och åt upp halva kakan :) Så den kakan fick godkänt och ska bakas igen :) Och även barnen diggade mammas bak och den schweiziska flätan fick sig en omgång beröm , det värmer mamma hjärtat.

Det här är en schweizisk fläta.

Nej ska gå lägga schemaändringarna i företagsdelen och skriva lite fakturor, så trevlig söndag kväll alla :)


RSS 2.0