disney

hur många disneyfilmer finns det egentligen ??? Tydligen har vi för få... fixa så att vi har alla, sägs det här hemma, men det finns ju typ en triljon stycken, eller ???

Nej nu ska jag elda lite och beundra min tapet, skriver mer senare :)

här är den!!

Har plötsligt en massa energi, är inte trött när jag ska kliva upp på morgonen inte ens när jag lagt mig jättesent. Kliver tillochmed upp i tid så jag hinner göra kaffe, vad händer?? haha


här n bild av tapeten förresten, det kommer dock se finare ut sen när allt runtomkring är klart och så med inredning och stolarna osv

 




                                                    

Älskar den <3 och nu ska jag fika och till dess ära att jag klivit upp och hinner sitta ner och fika bjussar jag på Pixie med yoghurt och torkade äppelbitar och Johanna...... inga sockrade flingor hahaha jag lovar.


yeyeyeyyeyeyeyeyeyeyeey

Äntligen är min vackra underbara tapet uppe på väggen , efter 4 år då det velats hit och dit, där väggar den skulle suttit på inte kunnat användas osv :) men nu äntligen, ni får se bild snart. Vi har även målat lite dörrar, satt upp tavlor osv.

Barnen har grejat med sina julklappar och vinden har levt om ute.

 Jaymie med nya polishhuset

 här degas det lite

Igår firade vi också min son som blev 9 år Grattis mammashjärta <3 vi åt lite tårta och så





Jag skulle göra en massa torkade äppelringar som skulle SPARAS haha men det är inte så många kvar längre..
får väl göra nya imorgon igen :) Men bra att de smakar i alla fall.


Imorgon är det jobb, jag ska lägga mig med bönen att Johanna blivit super frisk så sofia slipper jobba på sin lediga dag :( Men jag intalar mig att en natts sömn botar vad som helst.

Nu lite mera wordfeud som min hjärna blivit besatt av, finns det någon som vill utmana mig så heter jag missheidi.p ;)

Godnatt

orkar inte äta mer


Julen va snabb, vi åt, öppnade presenter, umgicks, byggde lego, ritade, degade, provade klänningar, provade hårspännen, spelade, översatte, myste, städade, eldade, kastade skräp, åt mera, åt godis, er godis, mer mat, mådde illa, hade ont i magen, åt i alla fall ännu mera mat. Ja så såg det ut och nu är helgen över och vardag några dagar vilket är ok för jag orkar inte äta mer.....

sov gott alla


 

 

 

god jul

God Jul allihopa , njut av dagen och kvällen, håll om varandra, rå om varandra, kom ihåg varandra. Det brukar vara svårt att göra det jämt, vi är alla stressade och tar varandra för givet. Så om inte annars så bara för ikväll kan ni väl visa varandra lite extra hur mycket ni bryr er :).

Jaymie har åkt till sin pappa men det hanns med lite julklappar imorse och massor av kramar och pussar.

vad har vi här då?

testa lite

kusinerna

jaymei alá Heidi gård

gran

Nej nu åter till att dola lite till med julmaten.

skänker en extratanke till Linda idag, älskar dig vännen.





ensam med kaffebegäret

tror mig bestamt att jag kliver upp och gör mig lite kaffe nu, det är helt tyst förutom lite nytt nightwish som hörs i bakgrunden och min mage som småkurrar. Längtar efter sonen och kramen han kommer med :) Längtar efter att julen är över haha och jag får ha massor av tid till att kramas med Fredrik. Ja jag längtar efter julafton med, det är mysigt , jag erkänner :) Och barnen är lyckliga, inget slår ju det.

Nej nu ner till bryggaren

 har ni slagit in allt ???

Tur då...............................

Man kan inte fixa jul på en dag... eller jo kan och kan men inte så att jag blir speciellt nöjd i alla fall .... ja ja tur det är en dag imorgon också :)

Tur att jag inte har si så där 179 saker kvar att göra då, tur att jag egentligen inte behöver 1178 timmar för att fixa dem och tur riktigt tur... att det inte är julafton i övermorgon.
Egentligen skulle jag behöva lägga ner julen och skriva klart min uppsats men jag vette tusan om mina barn skulle älska mig efter det ;)
 gryningen imorse efter att Pixie lämnats på dagis sista gången i år , det var kyligt klockan var 08.30 och luften var fräsch, skönt. (synd jag inte fattar hur man vänder bilden när man överför direkt från tele då.....hmpf)

 Pixie lyrisk när hon fick åka bil på coop haha

Nej men helt seriöst behöver min kameraladdare, blir tokig på bilderna från mobilen :( inte bara lite suddiga haha

nej slår in sista klappen för ikväll och kryper ner bredvid Fredrik för att imorgon äntligen få pussa på sonen som kommer en kväll för att åka igen och fira jul med sin far.

bygg och brak


Vi började bygga på pepparkakshuset, sen på den tredjebilden syns klåfingriga Pixies åverkan på ett av husen, tur det går att laga, hon hade även ett break med mössa alá blöja. Imorgon kör vi nog på med pyntning av husen så får ni se hela resultatet. :)

                                    

Pysslade även på med hemligt projekt men här nedanför två ledtrådar haha






som de flesta andra pysslar jag mest förutom jobbet med att förbereda inför julen, baka, paketera, städa lite, pyssla osv. Man tror alltid att det finns tid men tiden springer galet fort och man hinner plötsligt endast med en mikrodel av det man trott man skulle hinna med :( Men vad gör det, det blir som det blir så länge man har det trevligt tillsammans .

Sov gott alla



julveckan är här

Vi har haft sjukstuga här hemma, det har kommit en ny familjemedlem och julen knackar på dörren men jag är inte redå. Så ser det ut.

  Lilla saccarias kom till världen i söndags :)

 Mitt troll efter att hon vridit sig runt i sängen en stund.

Jag har knåpat ihop på pepparkakshuset idag, många delar blir det haha, fint blir det... hoppas jag i alla fall.
Kännr mig inte riktigt frisk än och kroppen säger ifrån så att man måste sätta sig och vila då och då men förhoppningsvis mår jag ännu bättre imorgon, och sen hoppas jag att jag hinner, baka klart huset, slå in paketen, städa, jobba, göra mer knäck osv imorgon...... hade några grejor till men tänkte att jag nog inte ska utmana ödet för mycket.

Nej men ska försöka blunda lite så att jag orkar imorgon

ikväll








Har lite magknip när jag tänker på hur lite tid det är till jul haha, ville faktsikt hinna med lite grejor innan men det går dåligt, har i alla fall gjort pepparkaksdegen idag, chek. Men det jag mest har magknip för är att jag inte har så mycket tid kvar att skriva uppsatsen men det finns ingen tid :(


Sen önskar jag att syrrans bebis kunde bemöda sig att komma ut nu men faktiskt så pratade jag och Johanna lite och kom fram till att söndag is a fine day to be born on, så välkommen på söndag eftermiddag lilla bebis ;)




 stekte steken i stekpåse som mamma lovordat, blev gott :)


 mmmm det va gott
 värmer upp smör med kryddor och sirap tillpepparkaksdegen, och dadaaa den blev god dock blev jag typ rädd när jag förstod hur mycket fett som skulle i . Till och med Michela kollade skeptiskt på mig.


Jag hittar inte min kameraladdare.... kan inte fota med min kamera så det får bli med mobilen, inte så super kvalite dock :(
 som denna från Jaymies Lucia haha det var visserligen ganska mörkt i rummet men jaja jag ser ju att det är han i alla fall :D

Hur??

Hur fixar man sånt som inte går att fixa??
Hur hjälper man någon som inte går att hjälpa?
Hur lagar man något som aldrig ens varit trasigt??
Hur glömmer man sådant man aldrig vetat??
Hur hur går man vilse när man inte rört sig någonstans?
Hur ger man upp när man aldrig ens börjat??
Och hur får man svar på allt detta???


väntar.........

Varmt och skönt hemma och inga element på :) underbara underbara kamininsats, I LOVE YOU !!!!
Härligt härligt, billigare billigare hahaha

Sett transformers 3 med Michela och Fredrik resultatet blev att jag är pigg men alla andra har somnat, what to do ???
Orkar inte jobba mer idag så det får bli imorgon, borde sova men sömnen håller sig borta... vill att det ska knacka på andra sidan väggen att det är dax nu.. nu kommer bebisen. Mn tror vi får vänta några dagar till. de kommer ju som inte på beställning de där barnen.


mumma

Förresten kolla vad vi sålde på waldorfs julmarknad i år... smaskens, kan säga att det var
mycket läskande att stå titta på dessa haha. :) Alla familjer bidrog med 2 tårtor/kakor var :)




inte så superskoj kanske

alltså sådana här dagar är ju galet roliga, du jobbar från 7-16 sen typ fixar du iorning grejor för jobbet imorgon, umgås en snabbis med barnen och sen jobbar du ett X antal timmar igen..... aaahh så skönt det är att leva ibland ;)
Borde ha pluggat också men tror faktiskt ärligt inte att min hjärna fixar mer idag, får plåga mer någon annan dag...... Ville pyssla julkort också men nej inte det heller, måste jobba liiiiite till. Så hej hopp och hoppas ni gör något som är lite roligare än det jag gör.

brrr

Försöker vara duktig och jobba vid mitt sk skrivbord, problemet är baraatt det finns 0 element ingen eldning så skorstenen är iskall den med så tempen här uppe är väl inte den högsta precis :(  Men har fått en massa gjort så nu ska jag värma upp lite glögg och tina upp mina stelfrusna tangentfingrar ;)

Förrsten här en bild på Pixie när vi bakade kakor i förrgår och på tal om bak så ska det bakas pepparkaksslott med mamma och förhoppningsvis syster och ja hela kånkaronkan får ju va med, och ja SLOTT ska det bli inte nått jäkla hus, så det så.



Och jag tänker inte hurra för snön, sådeså...... inte en chans

tiden läker alla sår

Pixie gav mig sovmorgon till 08.30 ganska skönt faktiskt. Hunnit låta hjärnan ta igensig efter gårkvällens inferno. pust.
Idag kommer Fredrik hem och idag ska jag och Johanna åka och inhandla material till projekt lampa. Idag är också dagen då jag måste mota bort allt dåligt samvete och stå stadig med det jag tror är rätt och riktigt. Det finns de som inte kommer att förstå men de som känner mig förstår mer än väl.
De som känner mig vet att jag inte är kall och okänslig eller egoistisk utan spenderar stora delar av min vakna tid på att tänka på andras problem eller lycka, ställer upp, lyssnar och bryr mig.  Det gör ont att de finns människor som jag trott var mig närmast som tycker annorlunda, varför ?? jag vet faktiskt inte, för att jag inte orkar jämt, för att jag inte lägger ALLT annat åt sidan om det begärs, nej jag vet verkligen inte. Jag är inte ute efter att dissa någon eller snacka skit. Det är bara viktigt att alla förstår att det finns 2 sidor av myntet och att jag verkligen inte huggit någon i ryggen. Jag mår bara psykiskt riktigt dåligt över hela situationen och jag orkar inte bråka eller gråta mer, orkar inte känna att jag inte passar in, är önskvärd osv. ORKAR INTE MER. Och de som inte förstår, de gör inte det, inte så mycket mer med den saken. Alla har väl rätt att må bra och säga ifrån när det inte är ok?

Nej men  så här är det, Jag har sagt ifrån efter väldigt många år har jag sagt att det måste förändras nu, genast, jag har inte gjort något oväntat, de flesta har funderat på varfördet dröjt så här länge. Jo för att jag har dåligt samvete, för att jag bryr mig, för att det är ett svårt beslut som leder till massor av saker både bra och dåliga. För att beslutet förmodligen leder till att jag förlorar en stor del av min släkt. Så var det ett bra beslut kan man fråga sig?? .....
Jo det var det oavsett hur svårt det var så vet alla som vet något att detta var det bästa jag kunde göra av situationen. För alternativet var att fortsätta så här tills det sprängs i ansiktet på alla inblandade.

Så alla som tänker döma mig för det, kom ihåg först att ni inte vet något om något och att allas historia är sig olik, min är sorglig för alla inblandade och det är inget jag finner nöje i, tvärtom, det gör ont. Men jag lovar att om du mådde som jag skulle du också gjort något drastiskt.

Men nu går vi vidare och hoppas att tiden läker alla sår.

 

länge sen

Har inte skrivit på ett tag nu, inte hunnit, orkat, velat. Har haft en tung period av massor saker i huvudet. Jobbiga saker, sådana saker man inte borde behöva fundera på osv. Har varit tvungen att ta mig själv i kragen. Inte för att just det jobbiga försvunnit men jag har tagit mig över ett berg, eller grävt mig igenom det, vilket som.

Just nu vill jag inget hellre än att en person skulle förstå varför jag blev så himla ledsen, varför jag inte fixar att köra på som vanligt mer. Kanske är det inte läge nu att varken förstå eller att göra sig förstådd, det kanske kommer senare, kanske inte. Men jag vill ändå säga att jag fixar det inte mer och måste bryta av med allt detta just nu.

Som Fredrik sa en kväll när jag var ledsen,- Heidi du ska inte vara ledsen , du har så galet mycket att vara glad och lycklig över så ställ undan det som gör dig ledsen, ta tag i det nån annan gång, du behöver energin till annat.
Ja det är sant jag har 3 barn som gör mig oövervinnerlig, den stolthet och kärlek jag känner för dem går inte att beskriva. Jag har den bästa livspartnern man kan önska sig, Fredrik står pall oavsett vad och han har det mest fantastiska sättet att få mig att förstå mig själv. Jag har ett jobb jag älskar, tjejerna gör arbetsdagen värd att kliva upp så äckligt tidigt. Jag har så mycket ideér och fått massor av erbjudanden att förverkliga dem igenom.
Vänner som lyssnar när det är tungt och skrattar med mig tills man nästan kräks. Hur kan man inte vara lycklig över detta.

Önskar att det var likadant med allt men man kan inte få allt. Jag kan inte heller göra mig förstådd, och kanske är jag dålig på att kommunicera jag vet inte men det har varit tungt. Inte min mening att göra någon ledsen men jag orkar inte ha dåligtsamvete mer, tänker inte be om ursäkt heller för att jag säger som det känns. Alla gör vi fel men löser man inte det så skiter det sig i längden.  Jag väntar på när du är redå.

RSS 2.0