mör kropp

Idag gick jag väldigt långt, mycket mycket långt. haha nej men det var skönt. är bara mör just nu. Eh just ja en sak som stör mig är att jag förlagt grejen jag har för att få ut bilderna från kameran, vad den nu heter, inte kabel haha men en sån där man lägger minneskort i, borta puff gone. Irriterande, ska leta mer imorgon.

Satt på köksgolvet med michela och Pixie idag , jag och Michela kittlade varandra och allmänt busade, Pixie blev livrädd, gaaaah , sen visste hon inte riktigt vad hon skulle tro, vem av oss som var den som var dum, stackare, hade glömt att barn blir orolig för sådant, de vet inte riktigt om det är på riktigt eller skoj.

Valborg på lördag, vad göra vad göra? Brasa kanske, ja jag vet inte riktigt. Jobbar först på dagen och sen får vi väl se vart det leder. Hade glömt bort att det var nu fniss. Nej men nu slänger jag mig på soffan och glor på lite TV. Det är en dag imorgon också :)

Upp å hoppa

Nej men nu ska jag skicka iväh Michela till skolan och stoppa Pixie i vagnen för att promenera in till stan.

Ska försöka göra bort lite ärenden och sen lunch med Linda, gå förbi arbetsförmedlingen för att hitta en till som vill jobba :) Sen hem å kratta, jag kommer att ha utvecklat värsta arm musklerna innan jag är klar med gården haha

förresten snart är det Sweden Rock.. eller snart och snart men inom en smärtfri framtid i alla fall :)

http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=1&pr=0&lg=1 Åh dit vetja. Jag ska  i alla fall digga Rob Zombie men är sur att jag förmodligen missar Joan Jett :( Men det blir hur bra som helst oavsett vad jag missar... ja haha ifall jag inte missar flyget dit då..

Love

Varför finns det människor som gör att ens hjärna sprängs.... why?? Hur man än försöker så kan man inte motstå att vilja slappa till dem och skrika "men väx upp nån gång, tönt" Man vill slå oh sparka , skaka och jag vet inte vad. Men vuxna människor som beter sig som barnrumpor driver mig ibland till vansinne, observera ibland.

Har suttit och skurat bort min sura min tillsammans med Michela, vi har suttit och tittat på teckningar gjorda av henne och teckningar gjorda av mig, när vi var barn... hahahahaha galet roligt, specielt de med text till, " jag har 3 stora fotter och kan stampa med dem , ordentlig.
Michela skrattade och botade min irritation. LOVE 

nu ska jag bara va

ut ut ut

Så min minsting fyllde år igår och det tårtades och fikades intill sprickningsgränsen...... mår fortfarande illa. Så snart när Michela kommer ska vi ta vagn och hund och bege oss på långpromenad.

Förmiddagen har använts till att först sitta med Linda som börjat jobba idag och sen krattat och klippt buskar, nu sitter Pixie och glufsar i sig lunch. Hmm vi behöver hyra en sån där vad heter det, som man vänder jord med

 en sån här... då kan vi göra om hela grönsakslandet,forma om, fylla på jord, kompost m.m  Men först ska jag kratta klart och det tar nog 3 år till, förmodligen.

Ne nu plocka undan och sen promenad i det otroligt vackra vädret, så ut med er alla :)

lat

ok jag erkänner att ibland latar jag mig... även om jag inte har tid till det, ibland tänker jag att aah nu skiter jag i allt och så lägger jag mig bara ner i soffan, och ligger kvar där tills något inträffar som gör att jag helt enkelt måste kliva upp.

Idag kan det inte bli en sådan dag för det finns saker som absolut måste bli gjorda, MÅSTE. Så jag tar mig i kragen och ställer mig upp från soffan och kavlar upp ärmarna. Nu ska det bakas... men först kaffe dock

Dagens måsten

Sitter och ser på ett program med Jan Guillou om häxor som avrättdes och andra som mötte samma öde tex folk som hade samlag med djur eller folk som hade sex med varandra för skojs skull..... sen har de ett fyllo som skulle hugga av huvudet men missade halsen hela tiden.... vi har det ganska bra med andra ord.

Från en tråkighet till en annan, stackars Pixie har fått feber, och hade världens frossa inatt, låg och små gnydde halva natten. just för stunden är hon lite piggare men blir lite sur när hon inte orkar busa, stackaren :(

och nu från tråkigheter till nödvändigheter... idag måste och jag menar måste jag göra lite bokföring och greja på i Michelas rum för hennes rum ser ut som ett ja jag vet inte typ knarkarkvart eller som ett stort soprum., välj vilket som...

 fint va !!!


Tisdags schema

Handy Manny är en tönt vet inte om jag ska låta mina barn kolla på detta alltså.... vad får de för förebilder alltså, haha ja jag vet inte vilket smarto som får dessa ideer till dessa skit program.

Har hunnit jobba bort lite mail och schema 4 veckor framåt börjar bli klart. Yey, nu bara färga hår sedan möte Naima på stan och titta påå barnen när de uppträder vid glashuset igen :)



Ne nu måste jag rusa vidare med min dag, Pixie sa just Mamma välldigt ömt och tittade mig djupt i ögonen så jag antar att min dag fortsätter först med att pussa henne lite :)

snabb dag

Jo det är faktiskt så att en hel dag kan svischa förbi utan att man varken hinner säga bu eller bä.... det gjorde den idag, minns att vi var på stan och barnen hade dansuppvisning, "det va det" som de just sa på nittileaks.

Ja ok lite fler minnesglimtar har jag väl, dammsugade lite, hörde Fredrik slipa väggar i Michelas rum, och ja ja ja träffade den sämsta läkaren i världshistorien, så kass va han att jag inte ens ids gå in på det här ........... han köpte säkert sitt läkarlägg på blocket.

Imorgon ska det hängas lite mer på stan, kom och titta vet ja :)
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=153896741341816

Nej nu kissa hund och sen krypa ner bredvid mitt livs kärlek

påskriskriget

Att det är vår är fasiken årets bästa nyhet, vilken härlig känsla, har mer energi än på länge :) skönt. Vi har hunnit med en massa promenader, fixat massor hemma, jag har fixat massa med firman, organiserat, hittat lite ny personal, nya jobb, nu jä'lar händer det grejor :) lycka.

Har också hunnit kriga med min katt om påskriset, hon tycker det ska ligga på golvet med vattnet sprättat runt hela köket medans jag däremot anser det ska stå fint på bordet, nu har jag vattensprutan redå och Isis den lilla luringen vet inte vad som väntar, men riset ska stå kvar, punkt slut.

                                                      

Städade ena firmabilen idag hehe det behövdes, hittade en massa roligt och kan tillägga att man märker att det är kvinnor och inte män som sitter i den ;)

Nu lite middag, enkelt men gott - tomat-vitlökssås med pasta blir det :)

en vanlig härlig dag

Försöker lista ut ett mail en kund skrivit till mig, hur jag än vänder och vrider på den kan jag för allt i världen inte förstå vad som menas, inte för 5 öre alltså. Antingen är jag helt pucko eller så vet jag inte... haha ibland är det fan inte lätt.

Förresten så gick jag till stan och oavsett vädret så var det jätte skönt :) Pixie låg och halv dåsade tills varje gång hon såg en hund, då satte hon sig upp och med fingrarna pekandes i högsta hugg, hu hu hu. Ja hjärtat en hund, sen går vi en stund till och igen en hu hu hu.  Sen träffade jag Linda och Minoo, vi åt lite, handlade lite och babblade lite :) Min mamma han jag med att träffa lite med, och sen tog jag bussen hem med henne :)

Fredrik sitter och ser på kniven mot strupen, åh jeez, kan inte titta alltså, får ångest. Folk skämmer ut sig, nog för att han som har programmet är galen men folk är äckliga, seriöst. Gömmer mig bakom dataskärmen så att jag inte ska råka se något pinsamt och skämmas ;)

                                       

Sen har jag pysslat lite påskiga saker, imorgon ska jag hämta in påskris, skulle ha gjort det redan men tiden räcker som inte till, som vanligt. Nä nu lite puss puss med min kärlek, sen ska jag dyka ner i min bok.
 skulle nog läst färdigt den för länge sen men råkade börja läsa Mötley Crües bok och var tvungen att läsa klart den haha

enerverande katt

Oj fasiken vad trött jag var igår, haha fattar inte riktigt varför, men man har väl svackor ibland. en del av mitt uttröttande moment kan vara vår kisse Isis som är på löpen och jamar jamar och jamar, gnider sig, åmar sig, ropar och har sig. Det krävs mental styrka att kunna bita ihop och inte kasta ut henne haha.

Idag hade jag tänkt promenera ner till stan, har väl fortfarande tänkt det men har lite kluvenhet i mig, för det kommer säkerligen börja regna... är inte sugen på att bli blöt, inte alls sugen. Iofs kan jag ju hoppa på bussen under vägen ifall det börjar regna.  Ska göra lite ärenden och sen kanske inhandla lite grejs till barnen för de behöver lite vår kläder och dyl.

Är också väldigt sugen på att baka, något smaskigt, vet bara inte riktigt vad, egentligen ska jag bara passa på och jobba, men det tar jag ikväll.. kanske ;)

trött

Alltså jag vill ha 40 timmars dygn, man sover 8 timmar sen har man 32 kvar att syssla på med annat på..... men inget ´blir fan som jag tänky mig haha

Trött jag snaaark z z z zzzzzzzzzz tror et blir sängen ganska omgående, först ska jag bara ställa i ordning lite inför imorgon.

Sov gott

Sunday lovely sunday

Härlig dag idag, så jag ska snart pallra mig ut på en promenad, måste bara återhämta mig efter gårdagen en liten stund till.

Jag hade en super kväll igår och är jätte glad över alla som kom och fira och roa sig med mig igår, tack :) Nog för att det kanske intogs en liten smula fler förfriskningar än tänkt men haha så kan det gå ;)

Fredrik har börjat måla i Michelas rum nu, och det gott folk är på tien för hennes rum, stackare, ser för djävligt ut haha speciellt nu när vi plockat ner allt och detta allt ligger på golvet... kaos är va det är.    I detta kaos bor min dotter just nu men snart så ska ni få se vad fint det blir :)
Ja alltså hon har en säng haha, vi hade bara kastat den gamla och nu har hon en ny, så att så synd är det inte om henne att hon inte ens har en säng hehe.

Nej nu ska det grejas (efter vilan i soffan dvs) och promeneras, planteras om blommor osv :)

Ha en kanon dag

hemma igen

Veckan hemma har gått så fort och jag har inte alls hunnit med, var först deprimerad över all snö men det har kagt sig nu , istället gläds jag åt att snön tinar och solen skiner :) Men längtar efter min nästa resa, vart det än bar av, skönt med pauser från vardagen och fylla på med livsglädje och energi.

Sitter och funderar på lite bio, några förslag?? Gillar fantasy och dyl, fnderar på sucker punch, sen ska jag ju så klart se nya x men och green lantern, ja nya twilight också men det är ju länge kvar :(. Igår satt vi kolla på superhero movie med ungarna haha tur man har dålig humor så att man kan skratta åt sån skit ;)

 längtar efter att vandra här

 och strandpromenera här

Ne men ska kanske ta tag i att städa lite marsvinsbur så det inte börjar lukta bajs här hemma :S


RSS 2.0