dumle

jävla dumle........... säger jag bara, varför har dumlen den förbannade egenskapen att locka och fresta, jag menar vem säger nej till dumlekaka????

fläsket under dödshot

Kanske är det så att jag blev less på mig själv, kanske orkade jag inte ha samma kläder på mig jämt eftersom de andra inte ryms på... kanske bara kanske tänkte jag att nu måste jag bli hälsosam och leva längre.. vilken som än var anledningen så fick jag nog igår. Jag vill vara mig själv igen .. jag vill inte väga 20 kg mer än vad jag brukade väga, så nu har jag startat ett krig mot mig själv, dö fläsk dö.

Jag har också bestämt att 1 aldrig mer bli kund hos vattenfall och 2. vägra vara tyst när jag borde prata högt.



När man heter Pixie och har macka och smör på händerna är man poppis hos djuren ;)



en annan sak jag tänkt på är att helvete vad fulla folk blir på krogen, hej hej sprit hejdå hjärnceller, moral, respekt och normalt fungerande tankeaktivitet.

mycket att göra

Oj vad jag inte har hunnit skriva något, fullt upp, fullt hus och ja osv osv. Men det är samtidigt så otroligt roligt att det faktiskt händer grejor för tänk om jag bara satt här utan något att överhuvudtaget göra haha :(

Bakade kokoskaka idag så att jag och Naima fick tjocka oss lite när de kom förbi, och jag har faktiskt lyckats jobba på idag för Pixie lyckas sitta på sin pläd och roa sig länge med sina leksaker, hon pratar med dem , bankar dem i golvet, ibland kikar hon på mig ler och fortsätter med vad det nu än är som hon håller på med. Kul.

Känner just att jag gick lite på med vitlöken i maten för jessus vad jag aromar vitlök överallt haha, känns som att jag tuggat i mig en helvitlök :) men gott var det i alla fall, mums.

Nej det blir inte så mycket mer idag för nu ska jag fortsätta jobba medans resten av familjen roar sig själva :)

sommar längtan

Hur kan dagarna gå så fort?? Hinner knappt vakna så är dagen slut.... jag säger som jag alltid sagt ge mig dygn på 48 timmar 7 timmars sömn och resten rock.n roll, snälla!!!!!! Har bett om det förr men det verkar inte hjälpa :(

Ok nu är det så här att jag är seg idag (läs lat) och har saker att göra och ställen att vara på men känner att neeeeej kan man inte göra dessa saker någon annan dag men det kan man tydligen inte :( så ryck upp mig and get going..... suck

Nått bra om idag?? jo det snöar inte, det är bra.............något mer??? hmm äsch jag vet inte, det kanske kommer senare. VILL HA SOMMAR. Fattar inte varför jag bor kvar i detta vinterland.. Jo för att barnen går i skolan, jag har ett företag och för att jag faktiskt gillar min familj och mina vänner. Det kompenserar för snön  i alla fall just så att jag inte kan flytta, just nu i alla fall.

Längtar efter värmen, solen, gräset, dofterna



folk

Meeeen åååh för vissa människor, människor som inte förstår sitt eget bästa, folk som tror att världen kretsar kring dem och personer som aldrig kan se något positivt i något ... suck
Tur jag har mycket lycka i kroppen så att jag inte surar över dessa människor i mer än 2 minuter och nu är dessa minuter slut. Sitter hellre och tittar på mitt vackra barn som somnade i soffan nyss :)

Och vad ska denna dag bjuda mer på? Hade nyss Linda här på lunch, så det var nice och kanske ska jag jobba lite nu, mindre najs men nödvändigt.
 detta känns som jag ibland suck :)

dataspels nörd med suckar för värme

Varför är jag född till en dataspelsberoende periodare???? Jag vet inte om det är bra att jag är periodare eller om det vore bättre att vara helt beroende... Jag menar ok låt oss säga att mitt liv helt och hållet gick ut på att spela dataspel-- då vet jag ju vad jag har och inte, vad jag ska göra och inte göra.. för om jag bara vill spela så spelar inget annat nån roll. Men om jag nu är periodare så är allt frid och fröjd, jag grejar på med vad det nu än kan vara, inreder, pysslar, lagar mat, träffar kompisar, skriver på min bok och PANG så måste jag bara spela, och plötsligt under några veckor så vill jag helst av allt spela, spela, spela tills suget försvinner och jag hänsynslöst kastas in ett vanligt liv med en vardag som ska fyllas.... aa men ni fattar vad jag menar. Så kvällen till ära loggar vi in på WOW och spelar en stund då :)

By the way så var vi kolla på fin fin kamininsats till öppna spisen så nu jäklar ska det eldas hemma :)



Ah längtar för det är som inte samma sak att elda i en öppenspis, värmen försvinner som ganska raskt upp i skorstenen

skapa ett hem



Har fått för mig att det skulle vara varmare idag.. -12 är väl inte så jäkla varmt?? Orkar helt seriöst inte gå ut och frysa, men vad gör det då, visst kan man stanna inne en hel dag ? Vi kör på det hur som haver.
I alla fall så finns det en massa saker som jag skulle kunna göra idag, vi renoverar ju som hemma.

sovrummet  i början av renoveringen


sovrummet nästan färdigt


Fattas den nya sängen, mattan och trappräcket (dock syns ju inte trappen på denna bild ;) )

Pixies rum är på G nu, slänger upp bilder så fort det börjar bli nått av det hela :)

Ska passa på jobba lite nu när Pixie sover, ha det bäst alla

ont om tid

Lake house var faktiskt fin :) så där sorlig och lycklig på samma gång. Det var skönt att avsluta dagen med det.
Idag har jag utövat konstiga possitioner på röntgen medans Tiina hängde med Pixie. Sen blev jag åter igen bortskämd då Naima, Tristan och Grim plockade upp oss och körde oss hem :) Sen fick jag ju så klart äran att umgås med dem också haha.

Jag kom på en hemsk sak igår... jag kommer inte att hinna göra alla saker som jag vill göra under min livstid... alltså även om jag lever tills jag är 100 år... jag kommer helt enkelt inte hinna för att jag måste jobba, eller fredrik måste eller bl bla bla snyft... hur ska jag kunna prioritera?? hur bestämmer man vad som inte är så viktigt, vad behöver jag inte uppleva ???  Det här kommer att orsaka ångets i min redan uppgivna hjärna.

Jag fick i alla fall äta pasta med kräftstjärtar och creme fraiche sås idag, det var ju något.. även om Michela dissade den haha.

 gott

Nej men kanske ids jag se någon annan bra film, hoppas det finns något att se , wish me luck

Howrse och lake house

Jag har fått nått fel i huvudet har sutttit och spelat ett spel som heter Horwse, man sk ata hand om en häst ..... hahahahaha va fan alltså. Ja ja man ska väl inte växa upp för snabbt :)


Nu ska vi se huset vid sjön med bla Sandra Bullock, hoppas att den är nått att se. Är dock sugen på något gott så jag hoppas att det finns något i skåpen.


slö slö slö

Vilken slö dag det var idag.. men jag antar man får vara det efter en super kväll :) Jag och Nina hade riktigt skoj men tyvärr tar kvällen alltid slut för fort. Hade tänkt göra något vettigt idag.. vet bara inte vad jag ids, går väl hänger upp tvätten, är det vettigt nog??

Åh tänkte på en sak idag igen.. att snart åker vi till Sydafrika och jag längtar, förväntar mig en riktig jäkla dunder resa :)


Bilder

Sånjag lämnade min förra blogg och börjar på nytt här :)
Så jag börjar med att presentera mig själv med förra årets bilder, här kommer halva förra året först :)

Jag hade stor mage växthuset rasade
Pixie kom till världen
 Fredrik på Nordic Rock

 Stora syster och lilla syster lärde känna varnadra  Katten Zeus hade sin
                                                                                                                                 sista sommar med oss
   Vi var på skellefteå festivalen
 I Finland vid stugan
  Min bror uppträdde på sommaren i city
 Vi var på stränder
Personal fest hann vi ha 
Fredrik uppträdde med Shotgun på Trägårn
Vi var på Urkultsfestivalen


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0